size ilgisi sıfırlanır.ve öyle şıp diye eş tutmazEvcil erkek muhabbet kuşuma eş alsam ilgisi azalırmı? Bazılarının çift kuşu var ikiside evcil gayet ilgili ne yapmalıyım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
evet evcilleşir ama sizle pek oynamaz eşiyle kalır yada eşinin yanına giderEş tutmasının zor oldunu biliyorum ama bazı kuşlar eskisi gibi ilgili oluyor hatta dier kuşu bile evcilleştiriyor
Siz nasıl başardınız hocambenim kuslarim çift ve evciller. ikiside benimle oynuyorlar. Ama tabi ki tek olursa size karşı ilgisi daha çok olur ama kusunuzu mutlu edip dişi alabilirsiniz. erkek kuşun ilgisi size azalır daha çok dişiye ilgisi artar.
ben ikisini de 1.5 aylıkken aldım. zaten aldığımda da bize çok alışmışlardı yani insandan korkmuyorlardı. hala da insandan korkmuyorlar.Siz nasıl başardınız hocam
ikiside evcil olabilir.dişiye bağlı.adamlada pek oynamıyorlar erkek adamdan çok dişiye bakıyorburdaki video sizce haklımı ayrıca bir yakınım var başka şehirde iki kuşu var bir dişi bir erkek ikiside evcil hareketli oyuncu
bence evcil bir dişi alırsanız iki kuş da size alışık olabilirburdaki video sizce haklımı ayrıca bir yakınım var başka şehirde iki kuşu var bir dişi bir erkek ikiside evcil hareketli oyuncu
hangi açıdan ikisinide evcilleştirmek mi?forumda çok vardır.ama ikisininde pek ilgili olduğu üye yok.zaten kuluçka vaktinde kafesten bile çıkarılmıyorDaha önce deneyimli olan varmı? Yada bir yöntemle başaran
size şöyle söyleyeyim; erkek kus surekli dişinin yanında elinize alınca hemen dişinin yanina gidiyor. eğer dişi kuş insanlari seven bir kus ise sizinle oynar ve erkek kusta sizinle oynar. birbini ayrı odaya goturseniz digeri hemen gelir. yani benim tavsiyem dişi insana alışık bir kuş olmalı. bizimkiler çift olduğu halde oyuncu kuslar.Daha önce deneyimli olan varmı? Yada bir yöntemle başaran
İnsana meraklı dişi nerden anlaşılırsize şöyle söyleyeyim; erkek kus surekli dişinin yanında elinize alınca hemen dişinin yanina gidiyor. eğer dişi kuş insanlari seven bir kus ise sizinle oynar ve erkek kusta sizinle oynar. birbini ayrı odaya goturseniz digeri hemen gelir. yani benim tavsiyem dişi insana alışık bir kuş olmalı. bizimkiler çift olduğu halde oyuncu kuslar.
pet shoplarda pek bulunmuyor ele alışık kuş. ama bi üreticiden ele gelen kuş alırsanız daha iyi olur.İnsana meraklı dişi nerden anlaşılır