2 sene once aldım hep boyle onla berber aldıfım yavru dişi kocaman oldu mecburen onu baska erkeğin yanına attm
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:30 -->-> Daha önceki mesaj 20:40 -- hiç kimse bilmiyolar üreticeler sitesi değilmi bura :::::::::::::d
Tsk ederim oyuzdenmi acaba disi bunla ciftlesmek istemiyor.Bende mecburen 2 senelik arkadasi disiyi baska bir erkegin yanina koydum peki bu kus icin bir tedavi yokmu -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:03 -->-> Daha önceki mesaj 08:19 -- Fransiz tuy dokumu dedikleri hastalik olabilirmi
Dogru soyluyorsunuz 2 sene once bir disiyle beraber aldim yavruydu 2 side disi kusu mecburen baska bir erkegin yanina attim buna uzuldugum icin tedavu ariyom es almayi dusunmuyom yanina evde kus bahcesi oldu )) -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:47 -->-> Daha önceki mesaj 12:44 -- esi buydu kocaman oldu mecbur ayirdim
Tesekkur ediyorum resimde arkada girulen beyaz cekoslavakin yanina attim kafesler yanyana bu hasta kus cok bagiriyor disi kus yeni ese alisirmi