Kemal035
Yeni Üye
Yavruluğun içine dal darı koymaya başladım
Ayrı kafese ayırdıktan sonra yavru yemide aldım bir kapta kafes içersine koyucam artı dal darıda tabiki olacak
Benim şuan merak ettiğim anne muhabbet kuşum yavrulukta yavrularını beslerken büyükler önce davranıpta annenin ağzından yemleri alıyormudur?? böyle bir şey oluyorsa en küçük yavrular az besleniyordur
Yoksa anne muhabbet kuşu yavrularını bireysel olarak aç olanına göremi besliyordur?? BU konuda bilğiniz varmı??
Tüylenmeden önce kursaklarının dolu olduğunu anlayabiliyordum ama tüylendikleri için artık kursakları dolumu boşmu anlayamıyorum
Ama anne muhabbet kuşum bütün gün yem yiyor yuvaya giriyor yem yiyor yuvaya giriyor bu durumdan anladığım kadarıyla yavrularını besliyor ama hangisini nekar besliyor onu bilemiyorum tabi
Keşke diyorum ufak gizli kamera olsada yuvalığın içine koyup onları izleme şansım olsaydı
Birde son zamanlarda yuvalığın agzında yavruların durma kavgası var malum bir yavru ancak o yuvarlakta durabiliyor orda durmak için büyük yavrular arasında tam bir çekişme mevcut
Acaba en azından iki büyük yavruyu ayırmalımıyım sizce??