Duruyormu hala bana özelden yazarmısınYerim istanbul gazıosmanpasa kucukkoy bu cevrede olan yada gelebılcek olan arkadaslara duyrulur saglıklı iri damızlık kızgın show jumbo ayarında jumbo erkek saglık sorunu yoktur esi öldüğü için satıyorum almak ısteyen mesaj yazsın telefondan ayrıca gorusuruz takas dusunulur 1. cift yerli ve iri bir erkek çek ingiliz hollanda tarzı olabılır veya 2 takım ıle olabılır
Duruyorsa talibimYerim istanbul gazıosmanpasa kucukkoy bu cevrede olan yada gelebılcek olan arkadaslara duyrulur saglıklı iri damızlık kızgın show jumbo ayarında jumbo erkek saglık sorunu yoktur esi öldüğü için satıyorum almak ısteyen mesaj yazsın telefondan ayrıca gorusuruz takas dusunulur 1. cift yerli ve iri bir erkek çek ingiliz hollanda tarzı olabılır veya 2 takım ıle olabılır
yanına es attım es tuttular cıftlesıorlar dısı yumurtlıcak artık ayırmam mumkun degıl keske gecen hafta yazsaydınız cıft olarak dusunursenız osekılde verebılırım ama ayırmak olmaz artıkDuruyorsa talibim
Resmini görebilir miyim rica etsemyanına es attım es tuttular cıftlesıorlar dısı yumurtlıcak artık ayırmam mumkun degıl keske gecen hafta yazsaydınız cıft olarak dusunursenız osekılde verebılırım ama ayırmak olmaz artık
profılımde var cek lutıno dısı jumbo erkek ama erkeyım show kanıdır jumbodan daha ırıdırResmini görebilir miyim rica etsem