Dünden beri bu şekilde balon gibi duruyor sebebi nedir acaba arkadaşlar.Günün çoğunluğunda kafasını sırtına çevirip uyuyor.
İshal galiba abi kuşları ayırmam gerekiyormu? Şu sapsarı püre gibi olan şeyler ney Popo kısmına baktım biraz önce dışkı bulaşması falan yok hiç tüylere
Hemen almaya gideyim abi.Yemleri kıramıyor sanki.Yemliğe gidiyor bi kaç kere daldırıyor kafasını sonra kafes tabanındaki yem kabuklarına gidiyor.Kanarya yemi dışında verebileceğim başka besinlerde varmı abi yada ilaçlar ishalini durdurması için?
Geçmiş olsun bu arada kafes tabanı kirli hastalık bulaşmaması için temiz tutmalısınız ve gazete yerine boyasız kagıt kullanmanızı öneririm.
Teşekkürler.Dışkılardan anlayabileceğiniz üzere yeni değişmiş 2 günde bir tabanı değiştiriyorum yem kabuklarını kafes tabanına attıkları için öyle duruyor. -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:15 -->-> Daha önceki mesaj 17:03 -- Abi markette sadece bu marka olduğu için bundan aldım yemliklerin ikisinede koyayımmı yoksa bir tanesindemi olsun sadece? -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:58 -->-> Daha önceki mesaj 17:15 -- Dışkısı çok kötü
Tamamdır abi yemliklerden bi tanesine koydum. Teşekkür ederim veterinere gittim şimdi. Bu ilaçtan verdi koydum suluğuna bakalım ne olacak.