Yaklaşık 1 haftadır erkek kuşum yem kusmakta ve kabarık durmakta. Fakat dışkısı normal, yem vs. kafese ne koysam yemesinde bir sıkıntı yok. Kafeste dişisi ve 1 tanede yavrusu(6 aylık) var. Hareketlerinde de bir problem göremedim. Acaba sorun nedir?
Resmini ve dışkısını ekleyebilir misiniz?
Şu an böyle öğleden sonraları normale dönüyor. Akşam 8 gibi tekrar böyle oluyor. Dışkısı daha yok altını temizlediğim için.Resmini ve dışkısını ekleyebilir misiniz?
sorun ne olabilir? Ciddi bir sorun mudur acaba?Yeni dıskı olursa paylaşın. Ağzına 1 2 damla elma sirkesi damlatın. Gece suluğunu alın sabah olunca 10damlaya kadar da suluguna ekleyin
Nefes alması görünende normal. Wunder vogel'in yemi, dal darı ve iç yulaf, yeşillik olarakta marul ve havuç(sürekli değil). Suyunada avisol plus koyuyorm.Hırıltısı var mı? Nefesini alıp verirken nasıl yapıyor? Normal bir şekil de mi sorunlu mu? Yediği şeyler de dokunmus olabilir ne veriyorsunuz?
Ne zamandır böyle olduğunu soruyorsanız yaklaşık bir haftadır böyle. Normal yemden ekstra olarak 1 aya yakın zamandır iç yulaf koyuyorum. Ondan olabilir mi?Beslenmesin de sorun yok ama fazla yük binmiş olabilir ne kadardır sizde?
Dişi şu an tüy döküyor, yavruda da var tüy dökümü. Dişi yerli ırk.Olabilir henüz anlamış değilim bir dışkısını görelim tüye de girmeye baslamıs olabilir veya yulafdan kaynaklı da olabilir
Tüm olanaklarım kapandı resmen anlamış değilim bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek.
Değişiyor bu gün içerisinde normal kuş dışkısı gibi geliyor arada böyle geliyor. Ne yapmam lazım? İshal için patates veriyorum yiyor onu. Başka bir öneriniz var mı?İshal sanırım normal bir kuş icin iyi bir dıskı sayılmaz.
Elma sirkesini hiç denemedim nasıl vereceğimi bilmediği için.Elma sirkesi deneyin. Denediniz mi hiç? Diger arkadasların fikri ne bakalım değerlendirin.
Tamamdır, teşekkür ederim ilgilendiğinizi için.Ağızdan 1 2 damla damlatın. Gece sulugunu alın ertesi gun 10 damla kadar suluguna ekleyip verin normalde de faydası var.