Merhaba. Konu doğru yerde mi bilmiyorum ama; arama yaptığım da açanlar buraya açtığı için bende buraya açıyorum. Bir yanlışlık varsa affola. Kafesin toplam ölçüsü 82x64x40 cm , kuşların alanı 38x44x40 cm Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Son hali: Yapım Aşamasından bir kaç kare
Teşekkürler. Temizlik kısmını düşündüğüm için, telin alt kısımdan açılıp kapanır yaptım. Fotoğraflarda da görünüyor. Bundan dolayı temizlik sorun çıkartmayacak. -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:40 -->-> Daha önceki mesaj 00:39 -- Teşekkürler.
çok güzel yapmışsın eline sağlık.fakat eksik var,üst suntaları 1 santim içerden yapsaydın,sağlı sollu iç kenarlarada yarım santim içerden testereyle oluk açıp,yüksekliği 20cm gibi bir cam veya pleksi parçası koysaydın dışarı pislik çıkmamış olurdu.içerde kanat çırpınca nekadar pislik varsa uçup yerlere düşer
Teşekkürler. Dediklerini dışarıdan ayarladım fakat; alacağım pleksinin tam mm'si bilmediğim için yapmadım. Yarın alıp yapacağım. Yoksa sistem olarak hazır durumda.
Eline sağlık çok güzel olmuş hocam , temizlik konusunda dışarıya v.s tüy veya yem dökülüyormu bende düşünüyorumda.
o telleri nerden buldunuz kuşcularda sadece tel olarak satiliyormu acaba ben de yavrularım olunca işallah böyle bişey yapmayi düşüyorum cunki elimdeki kafes biraz kucuk en fazla 4 kuş yaşa bilir benım kafesimde.
Petsohplarda olmaz büyük ihtimal , Ön teller internetde satılıyor bakabilirsiniz. Yiğit Kafesçilik İZMİR ÜRETİCİNİN YANINDAYIZ
Hayırlısı Temizlik konusunda önce ki mesajlarda yazmıştım. Bir tek pleksiyi alıp, takmam kaldı. Onun dışında temizlik sorunum yok. Ön tel, tava ve tava içi ızgarasını Yiğit Kafes'ten aldım. Petshoplarda bulmak çok zor.