ezel allah seni napmasın.. bi daha bana teyze derseniz (muhammet efendi) allama yakarım forumu çökertirim
Noluyor la teyzem biri bişimi diyo söyle kulağını çekek onları bilmem derseniz gibi bi durum değil , bacım sen benim dünya ahiret teyzemsin Allah bir teyzem bir. Biricik teyzem benim forumun gülüüüüüüüüüüüüüüüüüüü bu arada forumu yakıyormuşsun yarım kiloda bana ızgara yap teyzemmm
kadir inanır var net kafe işletirken kederlediğimizde ortakla geceleri zabaha kadar giderdi bu be duygulandım bak senin yüzünden [YOUTUBE]cL6TKKowg38[/YOUTUBE]
kadir inanıra defoooooooooooooool naaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyır diye bağırıcam adamın bağırışı ne öyle ya yok yok tarık akan varken kadir inanırda kimmiş.
Beke inanmıyasan hele yuvada iki dene yavru varken lutino gızım yine çiftleşme yoluna giripti bu sağa sabaha kadar dert olar men açam bir dene dizi izliyim zatan yarısına gelmeden uyuyuram yaşlanmışam DİL : AZERİCE sen bu yazıyı çözene kadar saat 2.30 olur zaten hadi çüşşşşşşşşşşşşşşş
aaa ne münasebet oo efendi efendi mancinin suçu..ama en büyük suç aysal denen başkan olacak kişinin suçudur..terimi yollarsan ne 4 yıldız olur nede şampiyonluk.. azerice azda olsa biliyorum azeri arkadaşım var..lütfen beni rencide etmeyiniz bi rencide edersem görürsün tehdit mesajıdır