PatronBurak
Meraklı Üye
En küçük yavrumuz yem kırmaya tam alışmadıgı için ayırmadım annesi beslemeye devam ediyor.
Maşallah çok tatlılar, nasıl da yem istiyor bağıra bağıraEn küçük yavrumuz yem kırmaya tam alışmadıgı için ayırmadım annesi beslemeye devam ediyor.
Maşallah çok tatlılar, nasıl da yem istiyor bağıra bağıra
Evet maşallah öyleymiş gerçekten. bunlar da muhabbet kuşu gibi ele geliyor mu alışıyor mu? Benim muhabbet var hint almayı da düşünüyorum ama alışmaz dediler almadımYa çok tatlı küçücük sevimli peşlerinden koşuyor yem diye diye =)
doymuyordu ")Maşallah çok tatlılar, nasıl da yem istiyor bağıra bağıra
doymuyordu ")
Evet maşallah öyleymiş gerçekten. bunlar da muhabbet kuşu gibi ele geliyor mu alışıyor mu? Benim muhabbet var hint almayı da düşünüyorum ama alışmaz dediler almadım
Harika görünüyorlar gerçekten.. Yok ben üretim yapamam ama yeni yem kırmayı öğrenmiş bir yavru alsam alıştırabilirim o zaman?Hint bülbülü çok vahşi bir yapıya sahip ele kolay kolay gelmez ama bir çift alırsanız yavru yaparlar ilk gözleri açıldığından itibaren sızı görürse onunla oynarsanız az da olsa sizinle oynuyor çok hoş ötüşleri var ve üretimi çok kolay her türlü bilgide size yardımcı olurum
Harika görünüyorlar gerçekten.. Yok ben üretim yapamam ama yeni yem kırmayı öğrenmiş bir yavru alsam alıştırabilirim o zaman?
Anladımm, teşekkür ederim cevabınız içinZor gibi ya eğer alıştırmalık kuş istiyorsanız muhabbet sultan papağanı gibi kuşlar öneririm
Anladımm, teşekkür ederim cevabınız için