Süleyman Kara
Paylaşımcı Üye
130
güzel kuş ama bakalım hayırlısı ile gelsinde 200 e kadar yavru fiyatı çıkıyor renk mutasyonu ve fizik iriliğine göre. Nasip olursa İstanbul'un rainbow üreticilerinden olacam 2018 sezonundaEvet, arkadaşın dediğine göre diğerlerine göre biraz vasıfsız bir rainbow imiş bu o yüzden az daha uygun fiyata saymış
İyi olur, koskoca istanbulda hatta marmarada bulamadık ta adanalardan yol yürüttük yavrucağıza. bu sabah teslim aldım kuşu, 40 gün civarında imiş ama gagadaki karartı duruyor henüz. Sağlığı yerinde gibi maşallah.güzel kuş ama bakalım hayırlısı ile gelsinde 200 e kadar yavru fiyatı çıkıyor renk mutasyonu ve fizik iriliğine göre. Nasip olursa İstanbul'un rainbow üreticilerinden olacam 2018 sezonunda
net birşey söylemek zor ferdi bey henüz yavru kuşunuz cinsiyeti oturmamış ama illa birşey söyleyin derseniz dişi olacak gibi gözüküyorArkadaşlar uzun zaman beklememe rağmen yorum yapan olmadı. Kuş erkek mi dişi mi yorum alabilir miyim
60 günlük olana kadar uzaya biliyor gagadaki karartı. süleyman hocam inan kendime damızlık yapmak için yavru toplamaya çalışıyorum toplu alma için bile 40-50 tane yavrudan sonra sıra geleceği söyleniyor sen düşün artık piyasanın durumunu. Mutasyon kuşlarını üretmek birazda sıkıntılıdır normal yerli veya çek kuşları üretmeye benzemezİyi olur, koskoca istanbulda hatta marmarada bulamadık ta adanalardan yol yürüttük yavrucağıza. bu sabah teslim aldım kuşu, 40 gün civarında imiş ama gagadaki karartı duruyor henüz. Sağlığı yerinde gibi maşallah.
Evet, "rainbow olsun" diye özellikle bir arayışa girince yavruyu bile bulmak kolay olmadı. Damızlıkta durum daha vahim olsa gerek60 günlük olana kadar uzaya biliyor gagadaki karartı. süleyman hocam inan kendime damızlık yapmak için yavru toplamaya çalışıyorum toplu alma için bile 40-50 tane yavrudan sonra sıra geleceği söyleniyor sen düşün artık piyasanın durumunu. Mutasyon kuşlarını üretmek birazda sıkıntılıdır normal yerli veya çek kuşları üretmeye benzemez
Tesekkur ediremMasallah bence dişi
Deqiq disidi Sizce?Masallah bence dişi
Yaxsi saqolun