Süleyman Kara
Paylaşımcı Üye
Oğlana eş arayışlarımız sürüyor. Bu kuş için rainbow denildi, dişi rainbow olarak almayı düşünüyorum. Ayrıca ırkı nedir, fikirleriniz?
"Erkek çıksa bile" kısmını ben de düşündüm. İnsanlar böyle böyle kuş sayısını arttırıp üreticiliğe geçiyor heralde.Masallah guzel yavru bence disi olabilir erkek ciksa bile alin derim iyi bir kus
foto yanıltabilir henüz yavru değişme ihtimalide var ama delik çevresi ve tüm çere standart mavi belki karanlıktan böyle çıkmıştır gün ışığında açıkta çekmek lazım canlı bakmak la bir olmaz
Evet erkek gibi geldi ama işte gölge de kalmış kuş ve henüz yavru gagadaki siyahlık ta koyu gösterebiliyor çereyi ama sonradan açılıyor o yüzden kesin konuşmak zor gözle canlı teşhis etmek daha sağlıklı olur adana'da benim söyledim arkadaştan alacaksa süleyman zaten göz göre göre farklı cinsiyet satacak birisi değil. Türkiye'nin en iyi rainbow üreticilerinden birisine yönlendirdimKahraman bey resimde mor değil mi
Ben de yeşilin bu tonunu muhabbet kuşunda çok beğeniyorum. İnşallah sağ salim ulaşır, kuşumuzu bekliyoruz.Çok güzelmiş rengi maşallah