Samet Emre
Yeni Üye
@ADRIAN @Levent ACAR @Recai SULAMİSMerhaba bugün muhabbet kuşum nedenini bilmediğim bir şekilde ishal oldu şuan yazıyı yazarken elimle oynuyor ama kakası beni korkuttu sizce neden oldu
Biraz kuş kumu yedirdim dışkısı böyle olduMerhaba bugün muhabbet kuşum nedenini bilmediğim bir şekilde ishal oldu şuan yazıyı yazarken elimle oynuyor ama kakası beni korkuttu sizce neden oldu
TabikiDaha net fotoğraf çekin.
Kuşu da görelim, kuşun altını çevirin, poposunu da görelim.
Şeffaf bir sıvı çıkardı poposundan ishal olabilir demiştim şuan kafasını geriye yaslanmış uyuyor tüy de olduğu için olabilirmiünkü 1 haftadır falan halsizAltı temiz. Hiç ishal gibi durmuyor.
Şuan eskisine benziyor teşekkür ederim yardımınız için.Tüyde olan kuşların durgun davranmaları normaldir.
Kakasını kontrol edin. Sürekli cıvık ise net fotoğraflarını çekip yollayın.
Eğer doğru yerse kuşumun genel sağlık durumunu yani fotolardan dikkatinizi çeken birşeyler varmı öğrenebilirmiyim? (Mesela kafes düzenidir falanTüyde olan kuşların durgun davranmaları normaldir.
Kakasını kontrol edin. Sürekli cıvık ise net fotoğraflarını çekip yollayın.
Dün biraz cereyanda kalmış bende kafesi temizledim daha kolay takip etmek için.O dışkılar dün akşamdan ben dumanın kafesini sabahtan akşama kadar açık bırakıyorum sizce doğrumu yapıyorum bana çok alışıkSon fotoda kafes içindeki kakalar normal.
Şu anda durgun ve kabarmış görünüyor. Tüye bağlı olabilir. Birkaç gün takip edin.
Şuan 26 derece kuş bunalmaz mı?Cereyanda kaldığına eminseniz kafeste dursun, önü açık kalacak şekilde kenarları kapatın, sıcak tutun.