Merhabalar arkadaşlar Evde beslediğim 2 çift jumbo muhabbet kuşlarım var. Ayrı ayrı ikiside eşi ile iyi geçiniyorlar . Fakat hiç çiftleştiğini görmedim. Ayrıyetten Dişiler hiç yuvalığa ilgi göstermiyorlar. Sorum şu : ACABA kaç ay sabretmek gerekiyor. Bunun bir zamanı varmı ? Dişiler yuvalığa ilgi göstemediği taktirde Ne zaman değiştirmem gerekiyor.. Şimdikten Teşekkürler. ....
Bakım,ortam,kuşların durumu gibi faktörlere göre süre değişkenlik gösterir. Aylarca bekleyen de oluyor birkaç ay içersin de sonuç alan da oluyor. Siz elinizden geleni yaptıktan sonra gerisi onlara kalıyor. Bereketli üretimler.
çok teşekkür ederim. ilk çiftim.. dişi 2011 erkek 2014 diğer çiftim ... 2013 doğumlu -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:36 -->-> Daha önceki mesaj 11:27 -- çok teşekkür ederim. ilk çiftim.. dişi 2011 erkek 2014 diğer çiftim ... 2013 doğumlu
İkinci çift tüyde sanırım. Tüyden çıkana kadar iyi bir bakım ve vitamin takviyesi ile hazır duruma geleceklerdir. Bereketli üretimler.
Tüyde iken çekilmiş bir fotğraf çok şükür bitti sayılır... ama bekliyorum halen bakalım hayırlısı teşekkürler....
2014 erkek onu baştan çıkarmazmı yani şansta yokmudur. diğer tür kuşlarda 2011 dişi çok güzel yavru vermişti. bu jumbolarda çokmu yaşlı oluyor ? verme ihitmali çokmu düşük yani ...