3 gün hiç ara vermeden mi vereyim probitiği?Dışkılar fena değil. İlk önce 3 gün probiyotik takviyesi yapın. Ondan sonra 3 gün sera vitamin plus v verirsiniz.
Evet, 2 gün de verebilirsiniz. Vitamini de 2 gün verebilirsiniz.3 gün hiç ara vermeden mi vereyim probitiği?
Bir de elimde powermax probiyotik var. Diazyme kullanırdım ama yaşadığım yerde bulamadım. İlaç tedavisi sonrası acil ihtiyacım olduğu için de powermax aldım. İyi midir bu ürün3 gün hiç ara vermeden mi vereyim probitiği?
Evet powermax de iyidir. KullanınBir de elimde powermax probiyotik var. Diazyme kullanırdım ama yaşadığım yerde bulamadım. İlaç tedavisi sonrası acil ihtiyacım olduğu için de powermax aldım. İyi midir bu ürün
Tedavi tam olarak 19 temmuz günü bitti. Yani ilacıyla probiyotiğiyle. O zamandan beri de hiç bir şey vermedim. Sadece 2 gün önce probiyotik verdim. Yeterli süre geçmiş mi sizce? Karaciğerlerini zorlamış olur muyum?Evet, 2 gün de verebilirsiniz. Vitamini de 2 gün verebilirsiniz.
Yok bişey olmaz, probiyotik kullanın.Tedavi tam olarak 19 temmuz günü bitti. Yani ilacıyla probiyotiğiyle. O zamandan beri de hiç bir şey vermedim. Sadece 2 gün önce probiyotik verdim. Yeterli süre geçmiş mi sizce? Karaciğerlerini zorlamış olur muyum?
Şimdi probiyotik koydum sularına. Yarından sonraki gün de vitamin verirsem bir şey olur muEğer ilaçtan sonra probiyotik kullandıysanız şimdi kullanmaya gerek yok, birtek vitamin verin yeterli. Ancak probiyotiği haftada 2 kez düzenli bir şekilde kullanın.
Birşey olmaz. 2 gün vitamin verinŞimdi probiyotik koydum sularına. Yarından sonraki gün de vitamin verirsem bir şey olur mu
Tamam anladım teşekkür ederimBirşey olmaz. 2 gün vitamin verin
Rica ederim.Tamam anladım teşekkür ederim