Merhaba arkadaşlar kuslarim kuluckada olduğu icin cok mutluyum bu gün ilk yumurtanın 20. Gunu ama kukuckanin 16. günü benim yavrunun yumurtadan çıkış tarihini hangisine göre hesaplamam gerekli ve her kulucka arasinda ne kadar süre dinlendirmeliyim?Simdiden teşekkür ederim -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:45 -->-> Daha önceki mesaj 19:37 -- Bilgisi olan yok mu? -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:57 -->-> Daha önceki mesaj 19:45 -- Yardım lütfenn
İlk yumurta ciktiktan sonra 21 gün sayiliyor diye biliyorum ustalar daha net cevaplar sanirim bende yavru bekliyorum ilk yumurta geleli 10. Gün oldu
Yumurtladigi gynden 21 say yattigindan değil tabi bir iki gün sapma olabilir yumurta maması yap hergün sağlıklı tombis yavrular inşallah
Tesekkurler senin yumurtada hayirli olsun insallah benimkide seninkide dolu çıkar -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:09 -->-> Daha önceki mesaj 20:07 -- Cok sağ olun insallah dolu çıkar su zamana kadar yattiysa doludur heralde ayy hadi insallah en azindan 1 tanesi dolu ciksa yeter bana
Forumda bi çizelge paylasmislardi onu print alin faydalı olur ne zaman çıkar takip edersiniz -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:10 -->-> Daha önceki mesaj 20:09 -- Kaç yumurta varki hepsi dolu çıksın hedefinizi yüksek tutun
Yumurta takip cizelgesini diyorsaniz ben 1 ay once yapmıştım devam ediyorum ona iyi oluyor 4 yumurta var ilk kulucka oldugu icin cok fazla umudum yok ama insallah en azindan bir iki tanesi dolu ciksa kardir mutlu olurum bu arada birde eger yumurtaların üstü pisse icinden yavru cikmaz diye birsey duydum doğru mudur?
Alakası yok siz yumurta dan cikana kadar ellemeyin sonra temizlik yaparsınız follukda bide bi arkadas forum atmış kaç derece de sizin yuva ona bi cevap yazsaniz
Normalde 18. Günde yumurtadan çıkarlar. Ama bu dediğim ilk günden kuluçkaya yatan kuşlar için. Eğer 4. Güne kadar hiç yatmadıysa 22. Günü bekleyin.
Tamam Teşekkürler hepinizin ilgisi icin Teşekkürler -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:26 -->-> Daha önceki mesaj 20:23 -- Peki her kulucka arasi ne kadar süre dinlendiricem?
bende bu duyguyu ilk defa tadanlardanım. benim yavrularım yumurta yapma tarihinden itibaren 18. günlerinde çıktı tabi dolu olanlar. bende ne kadar dinlendireyim diye araştırırken yavruları yuvadan atmadan tekrar yumurtaladı şuan onların üstünde yatıyor ama boş sanırım günleri geçti hala ses seda yok.
Anladım insallah seninkilerde dolu çıkar -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:00 -->-> Daha önceki mesaj 20:48 -- Dinlendirme suresini bilen yok ku şimdi?
Bakalim nolacak insallah dediğiniz gibi olmaz erkek kusuma aciyorum disari cikmak icin cirpiniyor resmen ama o cikarsa disi cikar diye korkuyorum kuluçka biter bitmez uzun uzun ucurucam yaglanacaklar yoksa