Doğuştan uçma özürlü kuşum mslesef ne taptuysam kime gösterdiysem uçmayı öğretemedik önceleri çok azda olsa uçadı fakat sonradan hiç uçmaz oldu herkes düşük kanat yuotubeda eytim videoları var onu dene diye tqvsiye edince bende yaptım fakqt kuş benden çok uzaklaştı bınu fark edemedım sonuçda çok fazla bir deneyimim yok bu ikinci kuşum önceki 4ay durmuştu iyileşmesini çok istitırdum tavsiye edilen ve veternerin söylediklerini yapıyordum iyileşcek diye beklerken daha kötüye gittiğini fark ettiğimde kuş hayata küşmüş deprasyona girmişdi aldığım üreticiye götürdüm bu kuş ölcek yardım et dedim istemiyerekde olsa mecbur hıraktığım için adam kuşu iyleştşrceö bir hafta on gün bende kalcak kuşun dedi bende ölmesinde sorun yok deyip 12 gün sonra kuşumu geri aldığımda kuşun sağ ayak parmakları sanki sinirler çekilmiş ce ayakda can yok gibi olduğunu eve gelince fark ettim önceden ucamıyan kuş şimdi birde ayak parmakşarından sakat kaldı gibi birşey bir kaç veternere götürdüm ama hüç büri bilemedi ne olduğunu üretici ben sana itleştğrip verdim diyor kendi kendime şüpeye düştüm çok seviyorum çok iyi besliyorum diycemnfakay benim kuş yemden başka hiç birşey yemiyor bir kuşun yediği hiç bür neyve sebze mama kesinlikle yemiyor kuş kumu kalamqr kemiği yediğinide pek görmedim şümdi kuş kumunu yemine ıarıştırmaya başladım burda bir başka profosyonel arkadaşın tavsiyesi üzerine.gercekten çok üzülüyorum birde tüye girdi ilk tüyü vayağı bir uzun sürdü hala daha tüyde hayvan gercekten fikirsiz kaldım ne yapcağımı bu kuşa nasıl yardım edebilceyimi bilmiyorum etrafımda anlıyanda yok birşey olmasından çok korkuyorım ve kendimi af etmem.gercekten yardıma ihtitacım var ama lütfen gercek bilemler yazdın salamasyon olmasın kuş ölürse çok büyük günah yazışcak hanemize tşk ederim