Volkan1252
Yeni Üye
Arkadaşlar dışkı biraz sıvı açık yeşil ama çok kokuyor ilk defa oldu böle kusda aynı kokudan kokmaya başladı.Ne yapmak lazım?
Birşey yedirmedim tuydeydi hastalandı kötü oldu ishal oldu.İsadur kullandım daldari verdim tüyden çıktı düzeldi bu seferde koku başladı.Ama şuan çok sağlıklı görünüyor bütün gün hiç susmuyor .son zamanlarda ne yedirdin kuşa o yapmıştır
İyi olduğuna sevindim o zaman koku ilac ve hastalığı ile alakalı enfeksiyon atmasından olabilirBirşey yedirmedim tuydeydi hastalandı kötü oldu ishal oldu.İsadur kullandım daldari verdim tüyden çıktı düzeldi bu seferde koku başladı.Ama şuan çok sağlıklı görünüyor bütün gün hiç susmuyor .
Koku çok şiddetli insanın midesini kaldırıyor oderecedeİyi olduğuna sevindim o zaman koku ilac ve hastalığı ile alakalı enfeksiyon atmasından olabilir
Bu dışkı normal.
Sirkeyi denicem ins gider bu kokusu.Kusumda aynı kokudan kokmaya basladiBu dışkı normal.
Altını sık değiştirin ve banyolul takın kuş banyolukta yıkanır.Sirkeyi denicem ins gider bu kokusu.Kusumda aynı kokudan kokmaya basladi
Merhaba bu konuya care buldunuz mu? Ayni durum kusumda varSirkeyi denicem ins gider bu kokusu.Kusumda aynı kokudan kokmaya basladi