Merhabalar 1 Ayı Biraz geçmiş yavru muhabbet kuşum var bugun mama yapayım dedim serçe parmak kadar havuç 1 yumurtanın sarısı çeyrek kadar beyazı kendi yemi 1 dilim etimek 1 susamlı çubuk kraker kafes içine koydum ancak dokunmadı saldım kafesten dışarda ellemedi kafes altına serdim yine uzun süre dokunmadı şimdi kendi haline bıraktım bakalım ne yapacak ayrıca dün elma verdim kafese takıp onu da yemedi sorun nerede acaba??
Susamlı çubuk krakerde tuz olduğu için onu kullanmayın. Etimek te tuzsuz olmalı. İki günde bir az az yapıp önüne koy zamanla alışır. Ben 2 aylıktan küçük kuşlara mama vermiyorum.
Yemiyor diye vazgeçmeyin.Bıkmadan tekrar tekrar yapın. Bir ara yemleri kafesten kaldırıp sadece mama kabını bırakın kafeste. Birgün tatına bakacaktır.
) Susamlu Çubuk Koymam Etimek de Tuzsuz Zaten Yarın Yeniden Denerim Mamalık Yerine Çay Tabağına Koydum Mamalığa da Hazır Toz mama ile Kum Karıştırıp Koydum Bizim ki Oyun Oynuyor Kafesin İçi ve Dışarısı Full Mama Kum 2 Ay Öncesinde de Eğer Doğru Değilse Vermeyebilirim.. Yarın Yemliği Kaldırıp Sadece Yaptığım Mamayı Koyarım