İsim soyisim : Veysel Baştürk Yaş : 32 Şehir : İstanbul/zeytinburnu memleket : Kırklareli Meslek : İsmek danışma görevlisiyim Eğitim : Önlisans mezunu Daha önce 7sene (300Lt'de yunus,sarı prenes üretimi daha sonra tropheus türleri ve ara) akvaryum hobisiyle ilgilendikten sonra ara vererek kendimi boşlukta hissettim ve muhabbet kuşu beslemeye karar verdim şuanda 1 tane bu forumdan sahiplendiğim yavru muhabbetim var eğitimi devam ediyor. kafesin içindeki salıncak,merdiven ve tüneğin biri kendi el yapımımdır.İlerleyen zamanlarda oyun alanı yapma planlarım var Kuşum ve kafesim hakkında yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
MaşAllah ustam hoşgeldiniz. Kafes uygun, merdiveni belki dışarda oynaması için kullanabilirsiniz. Kuşa vitamin de verin sanki biraz durgun gibi.
Herkese teşekkürler kafesin içindeki merdiveni,salıncağı ve tüneğin birini kendim yaptım elimden geldiğince güzel bir ortam hazırlamaya çalıştım , kuşumun maşallahı var bize çok çabuk alıştı 1ayda elime omuzuma geliyor hatta uzaktan çağırdığımda şaşkın diye birkaç tekrardan sonra gelmeye başladı ve konuşacakmış gibi birşeyler cıvıldamaya başladı sanki genelde ilgilenirken hep klasik babacık,cicikuş, şaşkın,maviş gibi kelimeleri tekrar ediyoruz bakalım ilerleme var.