Artık yorum yapmaya korkuyorum yeteneklerim köreldi galibaEstağfurullah hocam ne özürü
İnsanlık hali bazen yanıltabiliyor fotoğraflar. Şu cinsiyettende tam emin olalımda
Artık yorum yapmaya korkuyorum yeteneklerim köreldi galibaEstağfurullah hocam ne özürü
İnsanlık hali bazen yanıltabiliyor fotoğraflar. Şu cinsiyettende tam emin olalımda
Profillik çektim bu seferHocam bu şekilde cere önden tam gözükecek şekilde plursa daha iyi olur
Aman değerli bilgilerinizi paylaşın lütfenHocam sizin kuşunuzdan dolayı işi bırakacağım bu günden sonra büyük ihtimal bir daha siteye girmeyeceğim emekliye ayrılma vaktim geldi
Hocam kuş yerli
@Eyüpcan YATMAZ Hocam size büyük bir özür borçluyum özür dilerim
Hocam kuşun çeresini önden çekin tam görelim
Pardon ben konuşmayacaktım
Ben oyumu dişiden yana kullanıyorum ama @Eyüpcan YATMAZ hocam karar versinAman değerli bilgilerinizi paylaşın lütfen
Aman değerli bilgilerinizi paylaşın lütfen
Teşekkür ederimBen oyumu dişiden yana kullanıyorum ama @Eyüpcan YATMAZ hocam karar versin
Cevap yazmadan önce iki saat düşündüm “ Yazsam mı? Yazmasam mı?” diye ve yazmaya karar verdim.
Yardımcı olabildiysem ne mutluTeşekkür ederim ☺
1,5 aylık civarı olduğunu düşünüyorum Cinsiyet hususunda erkek diye tahmin ediyorum ama yüzde yüz diyemem. Yaşı çok küçük cere zamanla oturur.
Tabii ki erkek diye aldığım kuşumun (büyük ihtimalle) dişi olduğunu öğrendimYardımcı olabildiysem ne mutlu
☺Tabii ki ☺ erkek diye aldığım kuşumun (büyük ihtimalle) dişi olduğunu öğrendim
İlk başta dediğim gibi %100 dişi kuşProfillik çektim bu sefer
Bende acemiyim hocam o kadar gelişemedik yavaş yavaş kendimi geliştirmeye çalışıyorum☺
Ben yanlış çıkmasından korkuyorum heyecanla @Eyüpcan YATMAZ Hocayı bekliyorum ☺
Bence bu kuş Hollanda değil, yerli gibi duruyorTamam doğru bildim büyük ihtimal. Hollanda ile Çekler normale göre daha pahalı ama kuşunuz çek değil çek vücut ince oluyor ve kuyruk kanat çook uzun oluyor. Bunun göğüsü kalın yandan yapılı duruyorlar yani daha kilolu ☺
Az önce fotoğrafa baktım ve yazdığım mesajda dişi demişim kuş erkek bir an kafam dağılmış olmalı pardon kuş erkek neye göre dişi yazdım bilmiyorum
Teşekkür ederim sizin attığınız erkek dişi cereleri olan fotolarda aslında ben erkek diye tahmin etmiştim çünkü oradakilere daha çok benziyor gibi geldi bana ama siz çok daha iyi bilirsiniz tekrardan teşekkürlerİlk başta dediğim gibi %100 dişi kuş
İlk başta dediğim gibi %100 dişi kuş
Estağfirullah doğru bildiğime sevindim.Bende acemiyim hocam o kadar gelişemedik yavaş yavaş kendimi geliştirmeye çalışıyorum
Zaten sonra Yerli dedim ama ilk fotoların bir tanesinde göğüs genişliği hollanda gibi duruyor benceBence bu kuş Hollanda değil, yerli gibi duruyor
Çeresi değişti gibi geldi bana cinsiyet konusunda disi demiMAŞALLAH kuşunuza ☺ fotolar da geldi buyrun
Kesinlik erkekSizin bu kuşunuz yüzünden işi bırakacağım kuş Erkek gözüküyor şimdi