Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun 3 4 tane dışkı yapsın bakalım dışkılara yinede..
Ve de kuşunuzun 2,3 tane fotoğrafını atarmısınız.
Yarın dışkısını da ayarlayıp çekeyimKafes tabanına tuvalet kağıdı koyun 3 4 tane dışkı yapsın bakalım dışkılara yinede..
Ve de kuşunuzun 2,3 tane fotoğrafını atarmısınız.
Baktım yoktu diğer kuşumda varBu fotoğraflardan yola çıkacak olursak kuş tüyde değil. Kuşunuz tüyde mi? Vücudunda tüy kapsülleri varmı?
Tamam dışkı fotoğraflarını eklersiniz yarın bakarım. Diğer kuşunuza b vitamini ve de hergün 1 tatlı kaşığı kadar yulaf verin.Baktım yoktu diğer kuşumda var
Bir de tuttuğumda sanki hiç hali yokmuş gibi kaskatı zayıf fotodaki gibi kanatları düşmüş durumda kanadına baktım kanadında herhangi bir kanama kırılma vs bir şey görmedim endişeleniyorumBu fotoğraflardan yola çıkacak olursak kuş tüyde değil. Kuşunuz tüyde mi? Vücudunda tüy kapsülleri varmı?
Ortadaki onun dışkısıTamam dışkı fotoğraflarını eklersiniz yarın bakarım. Diğer kuşunuza b vitamini ve de hergün 1 tatlı kaşığı kadar yulaf verin.
Hayvanın vefat etti çok çaresiz kaldım gözümün önünde yok oldu gittiTamam dışkı fotoğraflarını eklersiniz yarın bakarım. Diğer kuşunuza b vitamini ve de hergün 1 tatlı kaşığı kadar yulaf verin.
Hayvanın vefat etti çok çaresiz kaldım gözümün önünde yok oldu gitti
Sonra iyileşti mi kuşunuzBu Hadise Basıma geldi ve olayın Özü Şu dişki Sulanmaya baslandıgında durgunlastıgında Kursakta ki Tümör denen Hastalık meydana gelıyormus Veterıner Hekım öyle dedi ve Bu Bır kac günde olmuyormus Yani siz Farkına varmadan Hayvanınız önceden içerde Tümörle savas halinde ve daha sonra iştahtan kesilip halsiz son hali oluyor Kusları ıyı takp edılmesı gerekıyor, Adınıza üzüldüm.
Malesef Veterinerde Kaybettim.Sonra iyileşti mi kuşunuz
Başınız sağ olsunMalesef Veterinerde Kaybettim.