Sizi cok iyi anliyorum.ilk kus aldigimda hicbir sey bilmiyordum.sonradan ogrendim ki zaten aldigimda hastaymis.o kusu kaybettikten sonra baya bi toparlayamadim.cok bilgi kirliligi var internette.ha bazilari soruyor.neden veterinere goturmuyosun diye.goturunce cidden vitaminden veya elinin altindaki herhangi bir antibiyortikten verdigi baska bir sey olmuyor.onlari da anliyorum.gordukleri egitimde kuslara yer yok pek.neden kuslara yerin olmadigini da anliyorim.dunyanin en ozgur olmasi gerekn canlilari.bizim yolumuz bastan yanlis zaten.her neyse dagitmayayim konuyu.
Halsizlik antibiyotikten dolayi da olabilir arda bey.benim kus da arada kafese giriyor hatta yemlikte uyukluyor bazen.hep disarda benimki de.onceden girmezdi.ilk kusunuz iyi olmusken birden kaybetmissiniz.ins oyle bisey yasamayiz.aklima o geldi simdi.
Selcuk bey forumu dolastigim kadariyla karsilastigim en deneyimli kullanici.onerdigi tedaviyi iyi bisekilde uygulayalim.gerisine yapacak bisey yok.olacak olan oluyor maalesef bazen.
Uzmeyin kendinizi.iyi dusunelim
Halsizlik antibiyotikten dolayi da olabilir arda bey.benim kus da arada kafese giriyor hatta yemlikte uyukluyor bazen.hep disarda benimki de.onceden girmezdi.ilk kusunuz iyi olmusken birden kaybetmissiniz.ins oyle bisey yasamayiz.aklima o geldi simdi.
Selcuk bey forumu dolastigim kadariyla karsilastigim en deneyimli kullanici.onerdigi tedaviyi iyi bisekilde uygulayalim.gerisine yapacak bisey yok.olacak olan oluyor maalesef bazen.
Uzmeyin kendinizi.iyi dusunelim