Solunum yolunda bir sıkıntı var geldi bana nefes alış verirken kuyruk atması birde gögüs alt tarafı cok şişiyor iniyor ve Kusma dürtüsnü bastırıyor sanki Kusma varmı kusunıxda?Çıtırtı gibi mi?
Yok videodaki gibi sanki ağız şapırdatma sesi gibiÇıtırtı gibi mi?
Şapırdatma Degil o Benim kuştaki gibi Tıksırma aksırma öksürme gibi geldi bana 3 v 5 saniyelere bak öksürür gibi degil mi? kuşta solunum problemi var Ama Tehsişi koymak icin veterinere götürürseniz şöyle sağlam anlayan kuştan Her veteriner ne yazıklli kanatlılardan anlamıyor mlsf..Yok videodaki gibi sanki ağız şapırdatma sesi gibi
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için çok yardımcı oldunuzEkli dosyayı görüntüle 24088
Eritrom toz kafes kuşlarında kullanılan erythromycin etken maddeli geniş spektrumlu bir
antibiyotiktir. Solunum solu hastalıklarında kullanılan etkili bir ilaçtır. 5 gün süreyle 1 lt suya
1 ölçek hesabıyla kullanılır. Günlük suyu tazelenir. Yanında Vitamin takviyesi olarak B kompleks
Veteriner imkanızın yoksa Eritrom tavsiye ederim...geçmiş olsun
Dışkı paylaşın evet. Kesin tanıdan sonra hareket edin.Yok videodaki gibi sanki ağız şapırdatma sesi gibi
Hastalık diğer muhabbet kuşumda da başladı diğer kuşta kuyruk atması arttı. Yeni alınan ve hastalığın ilk görüldüğü kuşun dışkısı:dışkı paylaşın
Dışkıları bana normal geldi diğer arkadaşlar da baksın. Deformasyon dediğiniz nedir?Hastalık diğer muhabbet kuşumda da başladı diğer kuşta kuyruk atması arttı. Yeni alınan ve hastalığın ilk görüldüğü kuşun dışkısı:Ekli dosyayı görüntüle 24229
Buda hastalığa yeni yakalanan kuşum ondada aynen diğer kuş gibi sanki ağızdan şapırdatma sesi geliyor.Ekli dosyayı görüntüle 24230
Dipnot:İki kuşda da hapşırma ve öksürme mevcut.
Sanki yanaklardaki ve kafasındaki tüylerde bozulma var belki tüy dökümüde olabilir bilmiyorum.Probiyotik diazyme 256 250 mlye çeyrek çay kaşığı kadar koyuyorum ama haftada 6 gün veriyorum geri kalan 1 günde tam suluğa 3 damla elme sirkesi damlatıyorum.Dışkıları bana normal geldi diğer arkadaşlar da baksın. Deformasyon dediğiniz nedir?