Melihgulcu
Meraklı Üye
Hamile mi muhabbet kuşum o yüzden mi popoda şişlik varFazla rahatsız etme popo tüylerini kendisi yolmus yakında yumurtlar
Evet yandan çekip atar mısın
Çok hızlı nefes alıp veriyoKuyrukta titreme var mi eğer varsa çok fazla rahatsız etme kuşu hayırlı olsun
Totosundan nefes alıyor işteÇok hızlı nefes alıp veriyo
Teşekkür ederim umarım her şey yolunda gider bu dönemi sağlıklı bir şekilde atlatırMaşallah, kuşunuz da yumurta var. Sağlıklı bir kuluçka dönemi geçirir inşallah.
Kalamar kemiğim var ve tükettiğini de bir çok kez gördümKalamar kemiği yoksa eklemeniz çok iyi olucaktır Allah korusun yumurta sıkışması ola bilir
) peki bu yumurtalar kaç güne çıkar şöyle söyliyim 2 martta ilk çiftleşme olduTotosundan nefes alıyor işte
Çok iyi o zamanKalamar kemiğim var ve tükettiğini de bir çok kez gördüm
Yumurtalar kaç güne gelir 2 martta ilk çiftleşme olduÇok iyi o zaman
Onu @Ali Ergün Türköz hoca net cevap verirYumurtalar kaç güne gelir 2 martta ilk çiftleşme oldu
Önemli olan yumurtlayip yumurta oturduğu gün her yumurta arasında 1.5 2 gün oynar 19, 20 gün arası ilk yavru çıkar) peki bu yumurtalar kaç güne çıkar şöyle söyliyim 2 martta ilk çiftleşme oldu
Anladım teşekkür ederim elimden gelen her şeyin en fazlasını yapmaya calısıyorum minik dostlarım için yumurtaları da görmek istiyo insanÖnemli olan yumurtlayip yumurta oturduğu gün her yumurta arasında 1.5 2 gün oynar 19, 20 gün arası ilk yavru çıkar
Tamamdır teşekkür ederim ilginize hocamın cevabını bekliyo olucamOnu @Ali Ergün Türköz hoca net cevap verir