merhaba arkadaşlar bende bir çift kuş var biri yerli lutino biri çekoslavak 3 aylıklar ortalama ama ne yaptım ne ettimse kendime alıştıramadım üstümden inmesinler demiyorum ama beni görünce de kaçmasınlar bir ara 1 gece aç bıraktım elimden yem yedirdim ama vicdanım rahat etmedi ıslık çaldım ilgilendim yemedi kafeste elimi yarım saat tuttum gelmedi napacağım ben hem çiftimi seviyorum hemde bana alışmalarını istiyorum bana yardımcı olur musunuz
Alışkın kuşlarımız bile yanında eş atınca uzaklaşıyor bizden işiniz biraz zor Levent Bey'in dediği gibi tek kuş olmalı alışması için
ya aslında tek bakmak istiyorum ama kuşlarımı o kadar çok seviyorum ki ayrılmak istemem herhangi birinden. biri hediye zaten diğerini de ben aldım ama 1 ayda anca seçtim olmadı kalsın böyle
benim çektiğim videoları takip ederseniz yapabilirsiniz. http://www.muhabbetkusu.com.tr/muha...bet-kusu-nasil-egitilir-22248.html#post222557
izliyorum özgür kardeşim teşekkürler anne tarafından bende malatyalıyım sık sık ta gelirim malatyaya saygılar
seve seve kardeşim bende polis olmak istiyorum bakalım dünya küçük -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:36 -->-> Daha önceki mesaj 15:18 -- evet arkadaşlar elim titreye titreye kuşlarımı arkadaşıma verdim ondan bir yavru aldım erkek yavru almaktan vazgeçtim konuşturup alıştıracağım