eş kuşumdan 2sinede dişi diyenler oldu . bende tabii tereddütte kaldım . adamın bana dişi diye verdiği kuşun ceresi koyu kahverengi ve pürüzlü gibi sordugum kuşçular kızgınlık geçiriyor dedi . ama adamın bana erkek diye verdiği kuş daha gagası beyaz mavi . acaba bunları anlamak için adamın bana erkek diye verdiği kuşu kızıştırsam kahverengi olursa ceresi dişidir eğer mavileşirse erkektir ? siz ne dersiniz ?
resimle alakası yok kardeş.ben sadece adamın bana erkek diye verdiği kuşu kızıştırıp cere rengine bakmak istiyorum . kızışınca cere rengi kahverengi mi olacak mavimi diye .
sence dediğim yöntem mantıklımıdır ? -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:06 -->-> Daha önceki mesaj 18:04 -- yardım arkadaşlar lütfen .
Bak arkadaşım sana verdiğim fotoğraflarda en soldaki erkek kuşun fotoğrafı kızışma aşamasıdır dişidekide en soldaki kızışma aşaması dişilerde kızışma kahverengi ve pürüzlü bir ceredir.Erkeklerde morarma veya daha çok koyulaşma olur. -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:10 -->-> Daha önceki mesaj 18:10 -- Fotoğraf atsan bunları konuşmamıza gerek kalmıcak neymiş ne değilmiş söylicez ama işte