Doğukan Hazar
Emektar Üye
Erkek bence de. Fikrim degisti.
İlk söylediğim gibi bu kuş erkek değişmene gerek yok güneş ışığı tüm arkadaşları yanılttiyeni resmi ilk mesaja ekledim ,
hava kapali oldugu icin tam gunes isiginda cekemedim ama bu resim gercek rengini gosteriyor.
Ben söyledim kardeşim erkek diye o kadar mat şekilde mor mavi ki bu kuşun cinsiyet değişmez daha sonra da hep erkekMudo abimiz haklı koyu mor cere erkek önceki resimlerde farklı görünüyordu ama bu resim net çıkmış yinede bir kaç aya belli olur
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim kuş dişi çıktığında ilk sana yazacam abiBen söyledim kardeşim erkek diye o kadar mat şekilde mor mavi ki bu kuşun cinsiyet değişmez daha sonra da hep erkek
Hahahaha olur kardeşim sen yaz ama çıkmaz senin hatun isteyen bi erkek artık [emoji2]Benim kuş dişi çıktığında ilk sana yazacam abi
Cinsiyet konusunda milyonda bi karavana olur o da bi ihtimal yani [emoji23]Benim kuş dişi çıktığında ilk sana yazacam abi
Nedense gözüme açık mavi geliyor cere abi şöyle iyice bir koyulaşsa da rahat etsemCinsiyet konusunda milyonda bi karavana olur o da bi ihtimal yani [emoji23]
Senin erkek kardeşim içine kurt düşmesinNedense gözüme açık mavi geliyor cere abi şöyle iyice bir koyulaşsa da rahat etsem
Sağolasın abiSenin erkek kardeşim içine kurt düşmesin
Gözler çok keskin [emoji4]Soraki fotolar iyi olmuş erkek kuş mudo helal=)