2 senedir mubislerim bende ancak bir türlü o kadar cabama ragmen yavru dahi alamadım yumurtlamadılar bile yesil olan erkek mavi olan disi esler ancak bir randuman alamıyorum yardımlarınızı bekliyorum -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:16 -->-> Daha önceki mesaj 10:13 --
Resminiz oncelikle yuklenmemis hizliresim.comdan resminizi yukleyip url sini buraya yapistirmaniz lazim kuslarinizi ayirin birbirlerini goraunler 2 hafta kadar sessiz sakin gun isiginda yasasinlar aksam isiklar yanmasin mesela kuslari pek rahatsiz etmeyin yem suyunu gunluk haftada bir temizlik icin satece yanlarina gidin bu surede 3 kere bi cay kasigi nijer katin yemlerine haftada 2 kez mama verin kirmizi biber salcalik havuclu vsyresonra disiyi erkegin olsugu kafese koyun kafesde yuvalik olsun birde ole deneyin
2 side iyiy eş ise bu iş olması lazım demeki ortam iyiy degil kafesin üstündekiler ney onlar hayvanları ürkütür. ortamda korktugu şey vardır
kafesin üstündekilere alıskın onlar korkmuyorlar da her yolu denedim kafesi büyüttüm ama tık yok istiyorum ki yavrulandırma gerceklestireyim hevesleniyor insan acıkcası yumurta dahi alamadım
bence 2 sene içerisinde kızgınlık yumurtası dahi yapması gerekiyordu. Büyük ihtimalle dişinizde problem var.
dogrudur degisim vakti geldi artık eger güzel cifti olan varsa yumurtlama problemi olmayan özelden geri dönüş sağlasın yoksa ben giricem kafese sonunda