Bugün, sitemizde gördüğüm yem tarifini yaptım ve çok güzel oldu Yemliğin bir tanesine koydum. Diğer yemlikte normal yem var. Ama benim yaptığımı daha çok sevdi Vee o da yaptığım iyilik karşısında parmağıma çıktı hemde hiç korkmadan Beklediğim şey nihayet oldu. Çok mutluyum
Yemliğe koyduğum yem dışında diğerini iyi bir saklama kabında buzdolabına koydum. Yemlikte kini bozulmadan dökerim. Olmaz mı?
merhaba sizin adınıza çok sevindim, ben bi türlü yediremiyorum, bir çift mubişim var dün akşam yaptığım mamayı verdim, yesinler diye yemlerini kaldırdım, bugün akşama kadar bekledim ama yemediler açlıktan ölceklerini bilseler yemiyorlar ya yaptığınız karışım yumurta etimek irmik ve havuç şeklindemi ?
yumurta, irmik, pirinç unu, havuç, muzlu - ballı bebek bisküvisi severek yiyor. İnşallah sizinkilerde sever.