kırdığından emin misiniz?boş olduğu için kırmış olabilir?yada ezilmiş olabilirAma kalamar kemiği çok tüketmemişler niye bilmiyorum
Ya sanırım erkek felan kırdı boş değildi,yediklerini de sanmıyorum ,ses geliyordu bi oraya bir buraya gidiyordu yumurta onun.üzerine açtım yuvalığı. Yumurta 2 3 güne gelir dedim bi baktım kırılmış kan felan sarısı yuvaya dağılmış zaten yememişler yani. Kalamar kemiğini çok tüketmemişler belki o yüzdendir dicem sadece açılan kısım vardı çatlakta benim yüzümden oldukırdığından emin misiniz?boş olduğu için kırmış olabilir?yada ezilmiş olabilir
Evet öyle olabiliyormuş bekliyip görücez diğer yumurtalarıİlk kuluçkada her şeyi doğru yapsanız bile bir şeyler ters gidebiliyor.
Sahte yumurta koyduktan sonra inceledim erkek giriyor yuvaya, yumurtayı ordan oraya atıyor ses de geliyor zaten sizce ne yapmalıyımİlk kuluçkada her şeyi doğru yapsanız bile bir şeyler ters gidebiliyor.
"Erkek yumurtayı kiriyorsa sıkıntılı, üretimde kullanma.Sahte yumurta koyduktan sonra inceledim erkek giriyor yuvaya, yumurtayı ordan oraya atıyor ses de geliyor zaten sizce ne yapmalıyım
Bu seninle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşa bilgili bir üye tarafından verilen bir cevap. Yumurtaları yeme gömüp saklayabilirsin. Sitede araştırma yapmak çok kolay, biz de bilmediklerimizi bu sayede öğreniyoruz."Erkek yumurtayı kiriyorsa sıkıntılı, üretimde kullanma.
Çözüm şu olur: dişinin her gün yumurtasını toplarsin,
son yumurta ile disinin tekrar altına sürer ve erkek kuşu
ayirirsin. Dişi kus yatarsa yumurtaların bir kısmı çıkar.
Havanın ısınması şansına olur."
Tamam teşekkürlerBu seninle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşa bilgili bir üye tarafından verilen bir cevap. Yumurtaları yeme gömüp saklayabilirsin. Sitede araştırma yapmak çok kolay, biz de bilmediklerimizi bu sayede öğreniyoruz.