slm arkadaslar çiftimden dişi olanında popoda şişlik var.Diğer kuşlarıma da baktım hiçbirinde bu şişlik ve kırmızılık görünmüyo pek.Bu dişi de çok belirgin acaba hamile mi?yoksa yağ mı tutmuş
alalı 2 ya da 3 hafta oldu uyumlu diye aldım yumurtlar diye rahatsız etmediğim için beni görünce kaçıyolar
Eline alma hiç tavsiye etmem hele ki bu yaşta ki kuşları ben yaptım o hatayı dişi hep kaçıyor benden. LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Yok zaten hiç elime almam ben -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:09 -->-> Daha önceki mesaj 13:07 -- Dişi 2 hafta önce çekilmişti bu fotoyu yeni almıştım yumurtlar diye bekledim yumurtlamadı.Yine poposu şimdiki gibiydi bu fotoda http://i.hizliresim.com/wb9yGd.jpg -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:35 -->-> Daha önceki mesaj 13:09 -- Cevap veren??
Geçen de tıkanma olabilir dedik kuşçuya götürdük biraz yağ enjekte etti hayvan canlandı ama şişlik fln kalmadı sonra düzeldi.1hafta gecti yine poposu şişti
kardeş resim 2 hafta öncesine ait sonradan veterinere götürmüşsün düzeldi felan dedin. sen iyismi yeni bir resim koy ona göre bakalım