Karadeniz Pet

Çay ishali geçirir mi ?

Yusuf Bey

Meraklı Üye
Katılım
16 Ara 2016
Mesajlar
140
Tepkime puanı
11
Suluğa açık çay koysam ishal geçermi?
 
Buyukbaslarda işe yariyor muhabbet kuşlarinda denemedim
 
Deniycemde şimdi ölürler falan korkuyorum bilgisi olan varmı
 
Az miktarda olmak üzere kahve tozu öneriyorlar. Yada yaşlanmış patates, pirinç de var önerilenler arasında.Bunlarla geçmezse veterner ilacı gerekebilir.
 
Ben ishalda demlenmis cay verdim ishalini kesmedi. Sonra pirinc kaynadib suyunu verdim ishali o kesdi

S308 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Öncelikle şunları sorayım ne zamandan beri sulu dışkılama var ? Dışkının Rengi ? Kokulu mu değil mi ? Kuşta kabarma vb. anormal bir durum veya davranış var mı ?

Arkadaşlar çay sulu dışkılamaya iyi gelir doğrudur. Pirinç lapası , Haşlanmış patates , ve Kahve tozu hepsi iyi gelir bunda sorun yok Anacak ! Sulu dışkıyla İshal'i bir birinden ayırt etmek gerekiyor. Geçici sulu dışkılamalar normaldir ve önemsizdir. Onun için önlem alınmasına bile gerek yoktur. Ama uzun süren örneğin 2 gün ve daha fazla sürmüşse ve sürekli olarak saatte 8 veya daha fazla dışkılama varsa İshal var demektir. İshal varsa ( Kastım Sulu dışkı değil İshal ) bir hastalık da var demektir. Hastalık nedeniyle olan ishaller bu saydığımız yöntemlerle geçmez. Hastalığı teşhis etmek ve ona göre tedavi başlamak gerekir. Uzun süreli ishal yoksa Suyuna 3 damla elma sirkesi katın. İki gün devam edin. Daha sonra Kuşa Probiyotik desteği verin sürekli probiyotik verebilirsiniz sorun olmaz. Çok faydalıdır faydaları saymakla bitmez. Eğer Hastalık varsa o zaman probiyotiğin faydası olmaz. Hastalık şüpheniz varsa gözlemlerinizi yazın veya kuşun bir videosunu yollayın.
 
Diskida beyaz taraf yok sadece yeşil çıkartıyor bide sulu
 
Geri
Üst