Karadeniz Pet

Çok üzgünüz.

vedat79

Yeni Üye
Katılım
25 Nis 2021
Mesajlar
2
Tepkime puanı
5
Herkese merhaba, 4 senedir beslediğimiz oğlumuzu ur yüzünden 3 gün önce kaybettik eşimde bende çok üzgünüz tarif edilmez bir acı kendi 10gr ama acısı güneşten daha sıcak kafesi ve elimle yaptığım odanın ortasında duran büyük ağacı her şeyi öyle duruyor kaldıramıyorum. En son veterinere götürdüğümüzde bize mavi olan kuşlarda ur sarı olanlarda ise solunum yolu hastalığının yaygın söyledi yeşil olanlar daha güçlü bir bağışklığa sahip olduğunu söyledi. Eşim hala ağlıyor yenisini alsam mı, onun yerini tutumaz ama ev bir boş oldu öyle ikimiz kaldık. Sizce yeni bir kuş sahiplensemi yoksa hiç sahiplenmiyimi siz bu durumda ne yapıyorsunuz ne yapmamı tavsiye edersiniz.
 
Öncelikle zor bir süreç sizin adınıza üzüldüm..Benim fikrim bir süre beklemeniz daha sağlıklı olacaktır şimdi hemen alırsanız herşeyiyle eski kuşunuz gibi olmasını isteyebilirsiniz..Bir süre bekleyin derim ama tabiki siz bilirsiniz.
 
Çok üzgünüm bende tarif edilmez bir acı gerçekten 😥.
Ben yeni bir kuş edinmenizi tavsiye ederim çünkü o kafesi boş görmek insanı daha da üzüyor ilginizi yeni bir cana verebilirsiniz diye düşünüyorum. Bu size iyi gelecektir, acıyı azaltmanın kolay yollarından biri olduğunu düşünüyorum. Elbette tercih sizin.
 
nasıl bir acı olduğunu bilirim. 3 hafta önce oğlum yerine koyduğum kuşumu kaybettim. Hala acı içimde çok derin bağ vardı aramda. Canımdan can gitti.

Ne yapalım hayat bir şekilde devam ediyor. 3 aylık bir kuş aldım dün. Yasaklar boyunca boş vaktimi onunla iyi iletişim kurmaya çalışacam
 
Başınız sağolsun. Benim de kuşumda ur var 1 seneyi geçti. Ben de düşünüyorum ona olsa hemen alır mıyım almaz mıyım, bir daha böyle bir durum yaşarsam kaldırabilir miyim vs. Gerçekten boş kafesi görmek, evin sessizleşmesi çok üzücü. Hazır olduğunuzda yeni bir yol arkadaşı almak iyi olur diye düşünüyorum ben de.
 

Benzer konular

Geri
Üst