Karadeniz Pet

İzmir'de çift muhabbet kuşu arıyorum (genç ve sağlıklı / daha önce yavru vermiş)...

CELAL84

Yeni Üye
Katılım
19 Mar 2017
Mesajlar
42
Tepkime puanı
6
Merhaba değerli arkadaşlarım. Konu başlığından da anlaşılacağı üzere çift muhabbet kuşu arıyorum.

Yavru almak sabır ve şans işi biliyorum. Kuşların birbirlerine ve yeni ortamlarına alışma süreci, bakım ve beslenmeleri, vitamin ve mama takviyeleri, uygun ortam (kafes, yuvalık ve oda koşulları), daha neler neler...

Kendi tarafımdan baktığımda aslında en mantıklısı daha yeni yeme düşmüş bir yavruyu alıp ergenliğe ulaştıktan ve kızgınlaştıktan sonra üreticide salma içine atıp eş seçtirmek ama bu nerden baksanız birbirlerine alışma süreci de dahil şanslıysam eğer 1 yılın sonunda yavru almam demek.

Dolayısıyla bu hobime hız kazandırmak maksatlı hazır bir takım arıyorum. İzmir içinde elden teslim alınacak bildiğiniz iyi bir üretici veya kendi beslediğiniz ev üretimi mubişleriniz için görüşebiliriz.

Şimdiden bilgi ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.
 
hâlâ arıyorsanız yardımcı olabılırım. ozelden numaramı yazdım.
 
Çalışan bir takım yerli var. Kafesi, yuvalığı herşeyiyle. İkiside ev ortamında büyümüş kuşlardır.
Ayhan bey iyi akşamlar. Yerli çiftiniz halen duruyor mu? Eğer duruyorsa takım hakkında biraz bilgi ve fotoğraf paylaşabilir misiniz? Kafes ve yuvalığa ihtiyacım yok. Evde; 1 adet Hagen Vision L01, 1 Adet Hagen Vision S01 ve 1 Adet BST Yuvalıklı PVC Üretim Kafesim, yuvalıkları ve aksesuarıyla birlikte var. 3'ünü de yavru alamadığım çiftime aldım ama onlardan bir türlü yavru alamadım. Sonunda değiştirmeye karar verdim.
 
Hocam iyi akşamlar. Bir müsait olduğunuzda kuşlar da yavrudan çıktılarsa almak için gelmek istiyorum. Mümkünse fotoğraf atabilir misiniz? Fiyat olarak da aklınızdan geçen rakam nedir? Şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Geri
Üst