B
batuhan57
Guest
bunların daha ufak olanı yokmu acaba kafesin kapısından cıkartıp temizlemesi sıkıntı oluyor
bende link alabilirmiyim
bende link alabilirmiyim
bunların daha ufak olanı yokmu acaba kafesin kapısından cıkartıp temizlemesi sıkıntı oluyor
bende link alabilirmiyim
bende link alabilirmiyim
Kardeşim kürdan kalınlıgında 1 çivi al ateşte kızdırıp 3 tane yer der örnekteki gibi sonrada 2-3 kürdan al o yerlere sok tamamdır![]()
Merhabalar.
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama aklıma takılan bir soru oldu
Şimdi 3 tane ahşap çivi çaktım demişsiniz. Öncelikle ahşap çivi değil ahşap çivisi olacak değilmi yanlış anlamadım.
Birde bu ahşap çivisini kemirmeye filan çalışırlarsa sonuçta metal bir çivi zarar olmaz heralde değilmi kuşlara?
Teşekkürler.
bende link alabilirmiyim
Ben çok şikayetçiyim bu akıllı yemlikten. Yemlerin yarısından fazlası ziyan oluyor. Kuş kafasıyla attırıyor yemleri aşağıya düşüyor. Ya benim 10 kuşumda sorun var ya da bu akıllı yemlik kullanışlı değil.
çok kullanışlı gibi gözüküyor sitenin linkini atarmısın
aynısından bende aldım tünek yerinde durmuyor kapısından takar takmaz çıkıyor bende önüne tünek koydum mecburen![]()
aynı yemlik kordon kafeste 2.50 lira.