Karadeniz Pet

Bende Aranıza Katıldım..

AliismailERTAŞ

Emektar Üye
Katılım
1 Ocak 2014
Mesajlar
1,186
Tepkime puanı
0
Merhabalar Ankara'dan Ali ben. Galvaniz Kaplama işi ile uğraşmaktayım.
8 Yaşımdan itibaren güvercin beslemeye başladım. ta ki evlenene kadar. Oturduğum yerin müsait olmamasından dolayı bu zevkli hobimi bırakmak zorunda kaldım.
Muhabbet kuşu besleme serüvenim bundan sonra başladı. Bıdık ve boncuk isminde iki tane sevimli mi sevimli kuşumuz oldu. Maalesef, ailemize yeni katılan bireyimiz canım oğlum ayaz nebinin gelmesi sebebi ile başka bir aileye evlatlık vermek zorunda kaldım.
Bugün tekrardan ailemize ufak bir bireyin katılması kararını aldık . Hem oğlumun artık birazda olsa büyümesi, kendisi henüz yürümeye başladı :) hemde hayvan sevgisinin kendisine de yerleşmesi düşüncemiz bu kararı almamızda en büyük etkenlerden bir tanesidir.
Burada, forumda tanıştığımız bir arkadaşımız sayesinde kısa bir süre sonrasında tekrar ailemize yeni bir ufaklık katılacak. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Hatta resmini bile görmüş bulunmaktayız. Yemek yemeyi öğrenmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Umarım sizleri sıkmamışımdır. Saygılarımla
 
Hosgeldiniz yazinizi okurken sikilmadim keyif aldim diyebilirim
 
Teşekkür ederim arkadaşlar
 
Hosgeldiniz

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
hoşgeldiniz...ayaz'ı da güle güle büyütün...ALLAH analı babalı büyütür inşallah...tüm mürüvvetlerini de gösterir inşallah...tekrar hoşgeldiniz...
 
Aramıza hoşgeldin.
Çok iyi düşünmüşsünüz. Kuş ve köpek çocuklara çok fazla yetenek, sorumluluk, sevmeyi, sevilmeyi kazandırır.

Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, forumdaki arkadaşların bu kadar ilgili alakalı, samimi olacağını tahmin edemezdim. Sanırım çok güzel bir ortam ile tanıştım
 
hOŞGELDİNİZ KEYİFLİ PAYLAŞIMLAR..
 
Hoş geldiniz Ali İsmail Bey..
 
forumumuza hoşgeldiniz inşallah iyi vakit geçirirsiniz
 

Benzer konular

Geri
Üst