Karadeniz Pet

bu muhabbet kuşunun hastalig nedir ? ve tedavisi..

Eren BAG

Meraklı Üye
Katılım
10 Ağu 2014
Mesajlar
117
Tepkime puanı
0
arkadaş pek kuştan anlamıyor muhabbet kusu yeni 5 gün içinde yüzünde dediğine göre ıslaklık varmış yüzü kahverengi gibi olmuş bir ayağının üstünde tam duramıyormuş yemliğin içine resimdeki gibi eğilip kalıyormuş öyle sizce hastalığı ve tedavisi nedir ? bana soğuk algınlığı gibi geldi. Yorumlarınız için teşekürler..
 

Ekli dosyalar

  • IMG-20181205-WA0007.jpg
    IMG-20181205-WA0007.jpg
    174.2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
soğuk algınlığı olabilir.hemen tedaviye başlasın.mümkünse veterinere gitsin onlar bir ilaç verir.
 
soğuk algınlığı olabilir.hemen tedaviye başlasın.mümkünse veterinere gitsin onlar bir ilaç verir.
pek veteriner imkanı yok sanırım tedavisini kendi imkanlarıyla yapması gerekiyor tedavisi nasıl olmalı sizce?
 
kuşlarda dışkıdan hasta olup olmadığını büyük ölçüde anlayabiliyoruz. bence dışkı fotoğrafı ve kuşun yüzünün gözünün belli olduğu bi fotoğraf atabilirseniz daha iyi olur. kafası yemliğin içindeki kuş için tahmin yapmak çok da doğru değil. benim son kuşum da böyleydi yeni geldiği zaman yavruydu. abartısız saatlerce hep yemlikteydi kafası. uzun sürdü ama ortama alışınca normale döndü. yeni olduğu için çekiniyor olabilir. kendini güvensiz hissediyodur. fotoğraf atarsanız daha sağlıklı yardımcı oluruz.
 
Kuş soğuk alınca akıntı oluyor ve aşırı olunca yüzü kirli bir hal alıyor aviastım sanırım soğuk algınlığına iyi geliyor fakat daha güçlü ilaçlar gerekebilir.kuş gerçekten hastaysa veterinere gitsin.belki hasta değildir sadece yeni geldiği içindir.buarada yanlış anlamayın ama adam akıllı veterinere gitmesi gerekiyorsa bir şekilde o hayvan gidecek sonuçta evcil hayvanlar bizim sorumluluğumuzda.onların her türlü ihtiyacını karşılamak bizim görevimiz.
 
Geri
Üst