Karadeniz Pet

En İyi Vitamin....

  • Konbuyu başlatan Süleyman Aydın
  • Başlangıç tarihi
S

Süleyman Aydın

Guest
Selam Arkadaşlar ben dün veteriner'den kuş için vitamin almaya gittim.Veteriner Bana en iyi vitamin Havuç,Salatalık,vb vb şeyler söyledi doğrumudur bi soruyum dedim
 
mama yapmanız faydalı olacakdır ama genede normal vitaminde katmalısınız suyuna
 
Normalde katıyorum vitamin almaya gittim adam bana dedi en iyi vitamin havuç felan doğrumudur szce
 
Kullanmıyorum açıkcası kimsayal birşey, o vitaminde kimyasal hep doğallığa dikkat ediyorum. Maşallah kuşlarında rengi çok parlak, sağlık durumları da çok iyi. Doğal olmasına dikkat edin herşeyin, yapay ürünlerden uzak durun
 
Hmm tşkler bide bana şey dedi eqer yumurtlamasını istiyorsan kafese havuç as dedi bn havuçlu mama'yı biliyorumdum ve yapıyordum.(sizce havuç asmalımıyım bu aralar dişi kuşum kendini pek göstermiyor hep yuvada yem yemek için felan çıkıyo herneyse havuç asmalımıyım sizce ? )
 
Havuç asma hocam, eğer havuçlu mama yapıyorsanız bu yeterde artar bile ;)
 
Havuçlu mama yapıyorm yemiyorlar ha bide kuş kumu koydum çok yiyorlar zararlı olmasın onlara
 
Zararlı olmaz hocam :) Kumu yemeleri iyidir ;)
Kuşlar sevmedikleri şeyleri yemiyorlar, bunun için sonuna kadar uğraşacaz ki sevdiklerini bulabilmek için.
 
Bzim kuşlar utanıyorlar :D :D yuvada aşk tazeliyorlar :D :D ( yemek yedikten sonra baktım yuvadalar karışmadım bayağı geçti hala yuvadalar baktım yuvada aşk tazeliyorlar :D :D :D )
 
Biyoteknik ürünleri her zaman daha iyidir. Doğal vitamin olarakta sebzeleri kullanabilirsiniz. Her ikisininde fazla verilmesi ishale neden olabilir.
 
her kahvaltıda onlara domates salatalık veriyorm o kdar seviyorlar ki kavga bile ediyorlar
 
Muhabbet kuşlarım için geçen gün vitamin ilacı aldım. Adı Avisol A. Sizce bu kuşalarım için iyi bir vitamin markası mıdır? Aşırı tüyde olduklarından dolayı aldım.
 
Geri
Üst