Karadeniz Pet

Erkek Dişiye Ayak Atıyor...

Moonlight

Meraklı Üye
Katılım
13 Tem 2018
Mesajlar
106
Tepkime puanı
21
Merhaba arkadaşlar,
Erkek ve dişi kuşum kızışmadılar, cereleri erkeğin mavi olmadı hala pembe, dişinin kırık beyaz, kahverengi olmadı buna rağmen birbirilerini kaşıyorlar, yem kusuyorlar birbirlerine ve erkek dişiye ayak atıyor. Aynı zamanda erkek tüyde, dişide tüy döküyor. Durumları yorumlar mısınız? Dişinin yumurtlaması yakın mıdır? :oops: Erkek 7-7.5 aylık. Dişi 8-8,5 aylık.
 
Son düzenleme:
93143504-D825-461A-8460-3824DC43B994.jpeg
 
Erken daha ciftlesmezler. Hem erkek disiden kucukmus dişi kabul edecek mi bakalim iyice kizginlasinca anlaşılır. Disiler baskin ve iri erkek tercih ederler. Beraber buyudulerse tabi durum farkli olur.
 
Yumurtlamasi için hevesli olduğun belli insallah ilerde sağlıklı bir şekilde yumurtlar ama şuan kizgin degiller resimden anladigim. Hem disilerde 1 yasindan once ciftlestirmek pek saglikli olmuyor. Erkeginde baya zamani var gibi duruyor.
 
Erkek çekinik gen olduğu için ceresi öyle mavi felan olmaz. Cere muhabbetine gelirsek dişinin kahverengi olmasına gerek yok bazı durumlarda beyaz olsa bile çiftleşebilir normal bir durum B vitamini takviyesi uygulayın gerekli vitaminler verin dişinin böyle davranması güzel kaşıması yem kusması olsun.
 
Geri
Üst