bencede dişi ve 4 aylık civarıBence dişi
konuşur fakat erkeğin kelime ezber haznesi dişilere göre daha fazladırKandirildim galiba
Peki disi muhabbet kusu konusurmu konusmaz diyenler var merak ettim
sabredin ilgisiz bırakmayın zamanı gelince rahat bırakmıyor diye konuşacaksınızEle alismadi gitti surekli bizden kaciyor ama telefon meraklisi eger elimizde telefon ile ugrasirsak kafamizza konuyo telefonun ustune konuyo arada bir degisik sesler cikaryo ama konusmak icn mi yoksa normal mi bilmiyorum
kendi sesinizi kaydetmeniz çok iyi olmuş devam edin böyle sonuç alıcağınıza eminim ama en önemli şey sabretmek sabredinHakan bey ilgi alaka ve yardiminiz icin tesekkur ederim surekli merakim vardi ilk kez kus aldik aldatildik konusmasi icin hersey yapiyorum surekli ilgi alaka gosteriyorum elime gelmiyo ama dedigim gibi telefon olunca ya kafamda ya telefonun ustunde tam da suan oldugu gibievde olmadigim zamanda ise evde kullanmadigim telefon vardi ona ses kaydettim her yarim saate alarm kurdum kaydettigim ses caliyor ismi ni soyluyoruz bakalum etkisi olacak mi
![]()
Hakan bey ilgi alaka ve yardiminiz icin tesekkur ederim surekli merakim vardi ilk kez kus aldik aldatildik konusmasi icin hersey yapiyorum surekli ilgi alaka gosteriyorum elime gelmiyo ama dedigim gibi telefon olunca ya kafamda ya telefonun ustunde tam da suan oldugu gibievde olmadigim zamanda ise evde kullanmadigim telefon vardi ona ses kaydettim her yarim saate alarm kurdum kaydettigim ses caliyor ismi ni soyluyoruz bakalum etkisi olacak mi
![]()
Yine bir petshopçu vakası. İnsanlar bilmiyorum veya anlamıyorum demeye ne kadar çekiniyorlar. Öyle veya böyle çok güzel bir dost edindiniz umarım kısa zamanda konuşur![]()