Karadeniz Pet

hazır mama hakkında yardım edebilirmisiniz lütfen?

AlbinoBJK

Paylaşımcı Üye
Katılım
17 Kas 2016
Mesajlar
541
Tepkime puanı
167
Arkadaşlar akrabamın kuşları kuluçkada yavrular 1-2 gün içinde arka arkaya gelecekler ama bilgili arkadaşlardan bi yardım istiyoruz gün içinde fazla evde duramıyor mama vs yapma imkanı olmuyormuş.nemli mama kuru mama hazır mama multivitaminli mamalar filan oluyormuş galiba.ne kullanmasını önerirsiniz arkadaşlar.o furitti pate diye bi nemli mama bulmuş iyimidir degilmidir ne önerirsiniz nasıl bir yol izlemeli yardımcı olurmusunuz lütfen???
 
fikir vericek kimse yokmu arkadaşlar?
 
peki nemli mamalara birşey katılması gerekiyor mu
 
sagol kardes
 
Nemli mama yerine kuru mama tavsiye ederim. Hiç bir şey katamasa bile az bi suyla nemlendirip verebilir. İlla da bişey katmaya gerek yok.
 
neden nemli mama yerine kuru mama kardesim
Onu ben bilmiyorum ama benim söylediğim tarif 3 dkkada hazrlanıyor.vakti dar olan için uygundur ayrıca taze havuç kabak vermiş oluyosun ondan vitamin alıyor hayvan.o dediklerin pek besleyici olurmu bilemiyorum.
 
Unutulmamalı ki nem barındıran yerde bakteri ve mantar daha kolay ürer. Nemli mamalarda koruyucu maddeler var ama belli bir süre sonra oda yetersiz kalabilir. Ayrıca nemli mamaya daha çok koruyucu katmak zorunda kalıyorlar.
 

Benzer konular

Geri
Üst