Karadeniz Pet

Kuş neden sol ayagının üzerine egilir ki?

M

mbarut

Guest
Yemini yiyor, suyunu içiyor, hatta bizden meyve ve yemek bile yiyor. Bir ara biz onu üşütmüşüz rüzgarda kalınca hastalanıyormuş kuşlar bunu ögrenince hemen tedavisini araşırdık kuş dayanıklı çıktı ve bir ara düzeldi ama arada sırada fotografda ki gibi ayağının üzerine yatıyor. Sanki o ayağında hiç güç yok. Dengesizleşiyordu önceden o düzeldi, ötmüyordu düzeldi yine bize sıcak kanlı ama fotoğrafda görceksiniz çok tedirgin ediyor yardımızı bekliyorum.
Bu arada bu seferde saga dogru egiliyor delircem

2014-08-02%2010-35-02%20Ekran%20g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC.png

2014-08-02%2010-33-58%20Ekran%20g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC.png
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba bizim kuşumuz da ölümüne yakın denge sorunu yaşadı ayakları üzerinde zor duruyordu yana yatmaya başlamıştı son olarakta kafesin altında buldum ve o gün öldü :( lütfen önleminizi alın üşüttüyse suluğuna yarım su koyup baytril % 2.5 ilacından 5 damla damlatın supervit vitaminden de aynı suya bikaç damla damlatın.baytril k olmasın o kuşlara verilmiyormuş.veterinere götürecekseniz istanbuldaysanız sakın boğaziçi kliniğine götürmeyin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kuş hala aynı vitamin veriyoruz ama sola yatıyor sürekli uyuyor uyanınca düzeliyor ama bir süre sonra yeniden yatıyor soluna. Yemekden sudan kesilmiyor çokda yiyor hatta besliyorum bile elimle ağzımla veterinere götürecek vakit yok herkes çalışıyor
 
Geri
Üst