Karadeniz Pet

Kuşlarımın sorunu nedir..?

Halilizs

Yeni Üye
Katılım
24 Ara 2016
Mesajlar
22
Tepkime puanı
0
upload_2019-2-2_22-45-12.jpeg
Üstadlar bunlar benim canavarlar taktiben 8-9 aydor birlikteyiz hiçbir sağlık sorunları vs. Bulunmamakta birbirlerine yem yediriyor kaşıyor ve birbirlerni temizliyorlar.. son 3 aydır belirgin şekilde dişi kuşum yuvalığı kemiriyor içini temizliyor herşeyi yapıyor fakat çiftleşme kesinlikle olmuyor. Ayrıca 1 haftadır yuvada çok uzun süre vakit geçiriyor. Erkek kuş dişiye nazaran cüsse olarak daha zayıf çok üzerine gittiğinde dişi tarafından uzaklaştırılıyor gibi geldi.. dişimin ceresi iyice koyulaştı kuyruğu düştü ama bir türlü çiftleşme yumurta yok sizce ne yapmalıyım, sıkıntı erkektemi yoksa dişidemi çözemedim..
 
Ekli dosyayı görüntüle 34016 Üstadlar bunlar benim canavarlar taktiben 8-9 aydor birlikteyiz hiçbir sağlık sorunları vs. Bulunmamakta birbirlerine yem yediriyor kaşıyor ve birbirlerni temizliyorlar.. son 3 aydır belirgin şekilde dişi kuşum yuvalığı kemiriyor içini temizliyor herşeyi yapıyor fakat çiftleşme kesinlikle olmuyor. Ayrıca 1 haftadır yuvada çok uzun süre vakit geçiriyor. Erkek kuş dişiye nazaran cüsse olarak daha zayıf çok üzerine gittiğinde dişi tarafından uzaklaştırılıyor gibi geldi.. dişimin ceresi iyice koyulaştı kuyruğu düştü ama bir türlü çiftleşme yumurta yok sizce ne yapmalıyım, sıkıntı erkektemi yoksa dişidemi çözemedim..
 
Dişi cüsse olarak hep böyle mi? Yağlanma var sanki günde kaç kez uçuruyorsunuz?
 
Yok hocam ışığı yeni açtığım için kendini kabartıyor uyku modundayken.. ama cüsse olarak erkekten 1 tık fazla.. uçurma yapmıyorum çok ürkekler hiç rahatsız olmamaları için odanın en üst noktasında kafesteler.. hatta şuan bile dişi yuvanın içinde tahtaları kemiriyor hareket ediyor..
 
Cevabınızı göremiyorum kusura bakmayın site yenilenmiş sistemde bir sıkıntı var sanırım..
 
Geri
Üst