Karadeniz Pet

Kuşların kafesini ayırdım??

baloncuk

Meraklı Üye
Katılım
13 Mar 2021
Mesajlar
253
Tepkime puanı
93
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar hepinize. Ben bir kaç gün önce kafesi ayırmalı mıyım diye sordum. Ben şimdi 4 aylık tospiğimin yanına bir aylık Mavişi almıştım. Mavişle kavga etmiyorlar ciddi olarak ama Mavişi itiyor bazen düşürüyor tospik. Oyuncaklarla oynatmıyor. Bazen maviş su içecekken itiyor o içiyor. Bende arkadaşlara sordum burada ayır dediler. Bugün Mavişi ayrı kafese koydum birbirlerini görüyorlar yan yana kafes ler. Ama acaba etkilenirler mi kötü olarak maviş yeni kafesinde huzursuz gibi tospiği görmeye çalışıyor ne yapsam bilemedim yardım edin kötü bşöey yapmak istemiyorum onlar adına 🙏
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20210517_212644_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210517_212644_com.android.gallery3d.jpg
    884.4 KB · Görüntüleme: 22
Birbirlerini parçalayacak seviyede kavga etmiyorlarsa kuşları ayırmak tamamen gereksiz. Özünde Panda değil bu hayvanlar, birbirlerine karşı bu kadar sevgi dolu olmalarını beklemeyin. Arada bir kaşır-kaşıtırlar birbirlerini o kadar. Daha fazlasını beklemeyin sevgi olarak.
Hmm peki çok teşekkür ederim. Ben mavişime belki daha iyi olur diye düşünmüştüm o zaman aynı kafese alayım yazık bende çok üzüldüm 🥰🥰😊🌼
 
4aylık kuşla 1aylık kuş ciddi kavga etmesi imkansıza yakın sonucta kuçukler. En fazla oyun oynarken birbirine arada bilmeden temasta bulunabilirler yada çok küçük çaplı olur kıskanma gibi. Sorun olmaz bir araya alın siz.
 
Aşırı derecede birbirleriyle tüylerini yolacak gibi kavga etmiyorlarsa bu normal sonuçta kıskanıyor. Lakin 1 aylık bir kuş dikkatli olun henüz çok küçük yem kırmayı bile yeni öğrenmiş olmalı.
 
Geri
Üst