Karadeniz Pet

Kuşumun ayağı...

taotic

Yeni Üye
Katılım
23 Eki 2014
Mesajlar
15
Tepkime puanı
0
Merhaba arkadaşlar, yeni bir kuş aldım. Alırken fark etmemiştim fakat eve geldiğimde sol ayağında bir problem olduğunu gördüm. Sol ayağının üstüne tam olarak basamıyor ve çoğunlukla ayağını karnına çekiyor. Kafese tırmanabiliyor ve tırnaklarını kullanabiliyor. Ama dediğim gibi elime aldığımda sağ ayağına yüklendiğini fark ettim. Sol ayağını sadece yüzeysel olarak koyuyor ama basmıyor. Kırık ya da çıkık olabilir mi?


Buradada resimler:

R64Rva.jpg


ynv9JN.jpg


LoX0Mb.jpg


Bir bilgisi olan yardım edebilir mi? İyileşmeyecekse kuşa alışmadan değiştirmeli miyim? Böyle kalırsa üzülürüm. :(
 
Bence aldığın yerden değiştir yarın sonra gidersen sen yaptın falan der.
 
Değiştirmede sorun olacağını zannetmiyorum. Fakat kuş çok iyi sadece ayağı böyle. Eğer geçmeyecek birşeyse değiştireceğim.
 
bence degiştirme ayagının altına ıyıce bak bır sey batmış falan olabılır gerı versen kesın perisan olur salmanın içinde
 
Şimdi tünekleri çıkarıp yemini ve suyunu yere koydum. Ayağının altınada baktım birşey yok. Ama yerde yürürkende sol ayağı hafif önde ve yere tam olarak basamıyor. İlginç tarafı tellere sorunsuz tutunması. Resimdede ayağını hafif sola doğru uzatmış ve öyle duruyor. Daha bizimle ikinci günü, acı çekmesini istemiyorum
 
Bence böyle şeyler için değiştirmek biraz saçma. Kuşlar ayağı falan en küçük bir yere çarpınca en az bir gün öyle tüneğinde dururken falan böyle durur.
 
ben sizden rica ediyorum değiştirmeyin..yok illa da ayagı böyle diye siz kuştan vazgeçecekseniz ben sizden satın alayım kuşunuzun parasını verip..ayagında gerçekten sorun varsa ilgilenilmesi gerekecek , bunu satın aldıgınız yerin hakkıyla yapacaıgın sanmıyorum eğer pet shop falansa..üretimciden aldıysanız ilgilenirler o ayrı..
 
Bence de değiştirme .
 
Değiştirmene gerek yok benim kuşumda öyle yapıyordu oma 1,2 hafta sonra düzeldi
 
Geri
Üst