Karadeniz Pet

Kuşun kanadı kopmuş komple

Kadirbzkrt

Yeni Üye
Katılım
3 Nis 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Annemler geçen gün teyzemin oğluna gitmişti ordan kafesle kuş getirmişler muhbbet kuşu kuş çok güze sesi filan ama kuşun kanadı kopmuş yada koparılmış büyük ihtimal bunu bilerekmi yaptılar kazaylamı oldu bilmiyorum ama bilerek yapıldıysa Allah belalarını versin. Arkadaşlar bir insanın ameliyatla kolunu keserler ya o misal kanatı kopmuş sağ kanadı hiç yok ben kanadın koparıldığını düşünüyorum çünkü kuş bize karşı çok agresif yaklaşınca hemen sinirleniyor bi sefer elimle dışarı çıkardım elimi ısırdı sonra böyle uçmaya filan çalışıyor kendini yerden yere vuruyor kanadının kopan yeri kanıyor öyle düşünce. Çok içim gidiyor bu kanadı yeniden çıkar mı acaba yada bu agresifliğinden kurtarabilirmiyim ? İsteyen olursa fotoğraf da atarım
 
Çok geçmiş olsun. Üzücü bir durum gerçekten. Sen fotoğraf atta bir bakalım derim.
 
Buyrun arkadaşlar fotoğraf
20150404_140300.jpg


20150404_140233.jpg
 
Çok kötü olmuş Allah sabır versin
 
Son düzenleme:
kol nasıl çıkmıyosa kanatda çıkmaz o onun bizim gi kolumuz ayağımız gibi bi parçası yapıcak birşey yok veterinere götürmelisin yarasına bakar ameliyat filan bişeyler yapar
 
ALLAH Bildiği gibi yapsın inşallah yazık günah ya ne istersiniz savunmasız hayvanlardan kedi,köpek şimdide kuş çok üzüldüm şuanda neler hissediyor kimbilir.
 
Ahh içim acıdı gerçekten. Veterinere götürüp yarasını tedavi ettirirseniz çok sevap olur. Anladığım kadarıyla yarası tam kapanmamış hareket ettikçe de kanıyor. Kafesini tüneklerini mümkün olduğunca temiz tutun mikrop kapmasın.
 
teyzemin oğlu falan aldı demişiniz ama kimin kopardığını bilmiyosunuz ? biliyosanız da intikamını alın
 
Yazık üzüldüm belki de operasyonla alınmıştır geçmiş olsun
 
Bu kuşu odaya salacaksanız yerde oynamaya alıştırın, uçma hevesi çekmemesi için güzel oyuncaklar alıp yere koyun. Yapacak bir şey yok. Hayatını bu şekilde devam ettirecek. Kötü düşünmeyin, belki kazara oldu. Güle güle besleyin, rahat ettirin.
 
Bu kuşu odaya salacaksanız yerde oynamaya alıştırın, uçma hevesi çekmemesi için güzel oyuncaklar alıp yere koyun. Yapacak bir şey yok. Hayatını bu şekilde devam ettirecek. Kötü düşünmeyin, belki kazara oldu. Güle güle besleyin, rahat ettirin.

Bence de isteyerek olmamış olabilir. Kuşu korkutmadan mümkün mertebe mutlu bir yaşam sürmesini sağlamak gerek.
 
Amatör bir kesilme işine benzemiyor bence yusuf abinin dediği gibi ameliyatla alınmış olabilir levent abinin dediği gibi yere alistirin ve bi veterinere goturun
 
Kuşun kafesi muhakkak enine telli olsun. Madem uçamıyor bari ataklarını gagasını rahat kullansında hayatı kolaylaşsın biraz. Kafesi göz hizasında olsun. Dışarıya saldınız. Kafesine girebilmesi için ona merdiven yaptırn marangozda. Pahalı bişey tutmaz zaten. Tünekleri tahta olsun. Akıllı yemlik kullanırsanız ikinizde rahat edersiniz. Yemini versele laga kullanın. Yulaf takviyesi yapın ve vitamin ihtiyacını meyve sebzelerden karşılasın.
 
Çok geçmiş olsun. Gerçekten üzücü bir durum ama öncelikle bir veterinere götürün. Açık yara var diyorsanız enfeksiyon kapma oranı yüksek. Mutlaka kafesi temiz tutmalısınız. Tahta tünek vb gibi şeyleri Levent Abi ve İlknur Hanım söylemişler zaten.
 
Geri
Üst