T
TayfunErbilen
Guest
Merhaba arkadaşlar, şuan kuşlarımın altına gazete kağıdı koyuyorum.. Ancak aklımda kumlu zemin var, gazete kağıdını kaldırıp belli bir miktar kum ile zemin hazırlasam bir sorun olur mu sizce?
bende merak ediyorum hep iyi güzelde bu kuşlar malum çok pisliyorlar gazeteyi rahatça çıkar at ! ya kumda nasıl olacak ?
Güzel olmaz,kuş gider oraya debelenir tüyünün arasına kaçar kaşınır zaten hijyenik olmaz gazete iyidir![]()
kumu eleyerek temizleceksiniz. koyarsanız güzel olur ama kum taneleri biraz büyük olacak ve yıkayıp kurutun öyle koyun kafese.
hiç şüphesiz kokacak bence![]()
asıl kokmaması için kum koyulur. gazete kağıdı kuşun pisliğinden kokar ama kum kokmaz. ben daha önce kum kullanıyordum ama elemeye erindim. daha sonra gazeteye dönüş yaptım.
kuşlarım da kumdan çok mutlu olmuşlardı
Çok uğraştırmayacaktır yaGazete kağıdını değiştirirkende uğraştırıyor.
Ya sonuçta insan bile arada bir kuma çıplak ayakla temas etmeliHani gidipte dışarıdaki kumu alıp koysam belki dediğiniz olurda, özel kum ya da işte diğer arkadaşların dediği gibi kumu temizleyerek koymak mantıklı sanırım.
Ben kumu 2-3 günde bir değiştireceğim muhtemelen, bunun daha basit bir yöntemi olamaz mı peki
Evet @Mehmet ŞEKER'in de diği gibi genelde kokmasın diye kum kullanılır
Bir deneyim söz konusu olunca, bende yapmadan geçmeyeceğim o haldeTeşekkürler.