Malesef kafesimde o mümkün olmuyo ama küçük kafesim var ona geciyim mi şimdilik keşfettiler di tünek sayısını azalttimHemen yönünü değişin yuvalığın karşı kapıya asarak deneyin. Gecikmişsiniz yuvalığı almakta.
Nasıl yani anlayamadım birde diyelim ki girmedi yuvaliga ne yapacağım nasıl doğurur yumurtayıO zaman kafesi uzunlamasına olacak şekilde konumlandırın. Bir ihtimal işe yarar.
Kısacası doğadaki kuşların yuvalarının girişi çoğunlukla doğu yönüne bakar. O şekilde konumlandırın kafesi. Yuva girişi doğuya bakacak şekilde.
Ay yuva girişi mi doğuya bakicakti ben tam tersini yaptimKısacası doğadaki kuşların yuvalarının girişi çoğunlukla doğu yönüne bakar. O şekilde konumlandırın kafesi. Yuva girişi doğuya bakacak şekilde.
Yine pek bakmadi bu seferde diğer tarafa takiyim girmesse nolucak bu işin sonuBu şekilde deneyelim bakalım dişi ilgilenecek mi
Merebalar onuda denedim kaç gündür sessiz sakin odada bırakıyorum ama üstünde geziolar gitmiyorlar napicamEvet yuvalığın giriş deliği doğuya baksın.
Girmiyor napmam gerek her türlü şeyi denedimEvet yuvalığın giriş deliği doğuya baksın.
Nasil yani kulucka dönemi nası oluyor daha önce hiç yaşamadım bunu pek ne yapmam gerektiğini bilmiyorumBu ağız yuvalığı benimsemeyecek galiba. Bir sonraki kuluçka dönemini beklemeniz gerekecek galiba.
Anladim bir süre bekliyorum o zamanBu ağız yuvalığı benimsemeyecek galiba. Bir sonraki kuluçka dönemini beklemeniz gerekecek galiba.
Yuvalik dışında bir yere yumurtlarsa sorun olur mu birde yuvaklik dışına yumurtaldiktan sonra daha kaç kere yumurtluyo kiBu seferki yumurtaları yuvalık dışında bir yere yumurtlayacak. Bir sonraki yumurtlama sürecinde yuvalığı benimser büyük ihtimalle.