Kuşum öğürme hareketi yapılor çok kaşınıyor, iştahı az, ve uçarken zorlanıyor,kursak mantarından şüphelendiğim için fungi stop kullandım ama sonuç böyle napabilirm veterinerde yok bulunduğum bölgede
Evet bu şekilde şuan dışkıları, keyfi yerinde amaSon durum nedir? Kuşun videosunu atar mısınız? Yeni yapılmış dışkıları hep bu şekilde siyah mı?
Yinede son güncel dışkılarını atar mısınız? Yeni yapılmış olsun. Siyah dışkı iyi değildir koksidiyoz olabilir kuşunuz. Dışkı analizi yapılsa çok iyi olurEvet bu şekilde şuan dışkıları, keyfi yerinde ama
Şuanda uyuyor sabah atarım dışkılarını, bende çok isterim ama anlayan hiçbir veteriner yok burdaYinede son güncel dışkılarını atar mısınız? Yeni yapılmış olsun. Siyah dışkı iyi değildir koksidiyoz olabilir kuşunuz. Dışkı analizi yapılsa çok iyi olur
Şayet kuş dışkıya o rengi verecek bir şey yemediyse, travma vs geçirmediyse maalesef dediğim hastalık olma olasılığı çok yüksek. O yüzden önlem alsanız iyi olacaktır. Hızlı ilerleyen ve ölümcül bir hastalıktır. Aşağıya ilgili konuyu sizin için bırakıyorum.Şuanda uyuyor sabah atarım dışkılarını, bende çok isterim ama anlayan hiçbir veteriner yok burda
Tamam teşekkür ederimŞayet kuş dışkıya o rengi verecek bir şey yemediyse, travma vs geçirmediyse maalesef dediğim hastalık olma olasılığı çok yüksek. O yüzden önlem alsanız iyi olacaktır. Hızlı ilerleyen ve ölümcül bir hastalıktır. Aşağıya ilgili konuyu sizin için bırakıyorum.
![]()
Koksidiyoz (Coccidiosis) Tedavisi
KOKSİDİYOZ (COCCİDİOSİS) TEDAVİSİ Coccidiosis neden olan parazit coccidia adlı bir bağırsak parazitidir. Parazit diyorum çünkü coccidia tek hücreli protozoal bir bağırsak parazitidir. Coccidia kuşlarımız hasta olmasalar bile bağırsaklarında az miktar da bulunur. Normalden fazla çoğalması ile...www.muhabbetkusu.com.tr
Evet koyu yeşilimsiSanırsam kurumuş dışkıları siyah. Bunlar yeni yapılansa siyah değiller.