Karadeniz Pet

Muhabbet kuş dışkı değişikliği ve halsizlik

MustafaÖzkan

Yeni Üye
Katılım
30 May 2015
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Merhaba dişi kuşum gayet sağlıklı hareketli iken gün içinde uyuklamaya başladı altını temizlediğimde ilk başlarda hafif sulu açık yeşil ve beyaz renkte kaka yaparken dışkının boyutu buyudu ve koyu yeşil, beyaz ve katı bi hal aldı. Normalde temiz bir kuşken poposuna dışkı yapışmaya başladı ve kakasını yaparken geri geri giderek ıkınıyor ve kakasını tunekde degilde yerde yapıyor. Birde buna ek olarak gozleri hafif sulandı göz çevresindeki tüyler deforme oldu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Yumurtalı olabilir popo ve karın kısmının videosunu gönderin bakalım. Tüylerini üfleyerek karın bölgesi görünecek şekilde paylaşın. Bugünlerde kafes tabanında yumurta görürseniz şaşırmayın.
 
Yumurta olucagini sanmiyorum bence bir problem var cunku diskisi surekli degisiklik gosteriyor bu saydigim diskilara birde sadece sulu acik yesil renkte bi diski eklendi. Birde kus zayifladi ve kabariyor.
 
O kuş ölecek mustafa kardeşim. Size dışkı ve göbek resmini hatta videosunu paylaşım dedim paylaşmadınız.
 
Eczaneden mikostatin alıp sabah akşam bir damla damlatın ağzına 7 gün boyunca. Ayrıca suyuna vitamin ve probiyotik de katın.
 
Geri
Üst